kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çevik kuvvet aracı devrildi: 2 şehit

Yeni Haber
Üsküdar'da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli bir emniyet amirinin makam aracının takla atarak yandığı kazada, 2 polis memuru öldü.

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün Üsküdar'daki biriminden, Dudullu'dan yakıt almak üzere çıkan polis memuru Ömer Eşgil idaresindeki 34 A 63201 plakalı makam otomobili, dönüş sırasında O-2 otoyolu Ünalan köprüsü altında kontrolden çıkarak takla attı. Kazanın ardından yanmaya başlayan otomobil içerisindeki polis memuru Eşgil ile yanındaki Hacı Duman hayatını kaybetti.

Polis memurlarının cesetleri, sıkıştıkları aracın içinden itfaiye ekibinin yardımlarıyla çıkarıldı. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, basın mensuplarını bölgeden uzaklaştırırken, aracın üzeri de brandayla örtüldü.

Aracın, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde emniyet amiri olarak görevli Serdar Cengiz'in makam aracı olduğu, Cengiz'in olay sırasında araç içerisinde bulunmadığı belirtildi. Ayrıca aynı otomobilin, daha önce de 2 kez yangın tehlikesi atlattığı öğrenildi.

Bu arada, Ataşehir'deki evinden görevine giderken kazayı gören Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Tuğrul Pek'in, telsizle meslektaşlarının aracının kaza yaptığını ve ardından otomobilde yangın çıktığını belirterek, acil yardım talebinde bulunduğu bildirildi.

(AA)