kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Borçlar için bize yüklenilmesi yanlış'

İLİŞKİLİ HABERLER
'Borçlar için bize yüklenilmesi yanlış'
TOPRAK'LA ORTA YOL BULUNDU: Toprak grubunun varlık satışında önemli aşama kat edildi. En son Göztepe'deki arazinin satışı için ikinci bir derleme oldu. Çok yakında Toprak protokolünü 100 milyon doların altında bir rakam dışında çözüm aşamasına geleceğiz. Anlaşma sağlandı. Kalan borç bakiyesi için de önemli ölçüde teminatlarımız olacak. Bu bizi de çok rahatlatacak. Yurtdışı ve içindeki varlık satışı ile Toprak kendi şirketlerine kaynak aktarma imkanına sahip olacak. İtibarı iade edilmiş olacak. Halis Toprak'ın menfaati ve şirketlerinin tekrar ayağa kalkması için faydalı çalışmalar oldu. Bize direnmesinin kendisine de zarar vermiş olduğunu gördü. Banka sahiplerinin Fon'la sorunlarını çözmeden itibarlarını kazanmaları mümkün değil.

SABAH-ATV'NİN DEVRİ ÖNEMLİ: Bu yılki önceliğimiz, geçen yıl uluslararası kriz nedeniyle geciken protokollerin erken tahsilatı devam edecek. Bu büyük ölçüde piyasaların normalleşmesine bağlı. Sabah-atv'nin devri önemli işimiz olacak. Kral TV'nin değerini yükseltmek için proje realize edilecek. Ondan sonra da satış takvimi belirlenecek.

HAZİNE'YE BORÇLU DEĞİLİZ: Biz kendimizi Hazine'ye borçlu görmüyoruz. Hazine'ye karşı pozisyonumuzu nasıl tanımlayacağımız üzerinde çalışıyoruz. Banka sistemini çöküntüden kurtarma adına TMSF'nin aracılık ettiği maliyetlerin Fon'a yüklenmesi haksızlık. Konu, Hazine'nin de gündeminde. Sayıştay sorunun çözümü için rapor hazırlıyor. Herkes bu sorunun çözülmesini istiyor. Ama sorun çözülmüyor.
Haberin fotoğrafları