kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Salih Aydoğdu

Oğlun bıçakla yaralandı' diye çağırıp öldürdü

Deniz DERİN - SABAH
Boşanmak isteyen eşini öldüren Salih Aydoğdu'nun, cinayet gecesi oğlunun bıçakla yaralandığı yalanını söyleyerek eşini eve çağırdığı anlaşıldı..
İstanbul Küçükçekmece'de pazar gecesi çocuklarının gözü önünde 12 yıllık eşini vahşice öldüren Salih Aydoğdu'nun, eşini eve çağırdığı ortaya çıktı. Atatürk Havalimanı'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan Serpil Aydoğdu'nun erkek kardeşi Murat Yalçın, cinayet gecesi 04.00'te ablasının kendisine telefon açtığını söyleyerek şunları anlattı: "Eniştemin ağlayarak aradığını ve B.'nin karnına bıçak saplanarak yaralandığını söylediğini anlattı. Annemi de alıp ablamın evine gittim. Ablam da taksiyle gelmiş. Çocuk uyuyordu. Niye böyle yaptığını sorduğumuzda bize 'Başka türlü hemen eve getirtemezdim' diye yanıt verdi." Yalçın, "Eve döndük, 15 dakika sonra ablamın alt kat komşusu telefonla arayarak eniştemin elinde kanlı bıçakla apartmandan çıktığını ve 'Kestim, öldürdüm gidin alın' dediğini söyledi. Biz tekrar eve gittiğimizde ablamın cansız bedeni ile karşılaştık. Her yer kan içindeydi. Çocuklar ise yatağın üzerinde bağırarak ağlıyorlardı. Meğerse ablamı öldürmek için eve çağırmış. Ablam can çekişirken başında ölmesini beklemiş" dedi.

'MUTLAKA BOŞANACAĞIM'
Serpil Aydoğdu'nun Küçükçekmece Adliyesi Adli Tıp Şubesi'nde çalışan annesi Sultan Yılmaz ise olay gecesi kızının kendisine "Anne yarın adliyeye geleceğim, boşanma dilekçesi verelim. Ne olursa olsun bu adamdan boşanacağım. İşyerine söyledim, evden de taşınacağım. Yeni adresimi ona vermeyeceğim" dediğini anlattı.
Haberin fotoğrafları