kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gözaltına alınanlar arasında 20 de kadın vardı.

Kumarcılar, 117 YTL ceza ödeyip gitti

Erdoğan YAPIK SABAH
İstanbul Zakkum Eğlence Merkezi'ne, önceki gece 9'uncu kumar baskını yapıldı. Gözaltına alınan 57 kişi 117 YTL ödeyip serbest kaldı..
İstanbul Etiler'de bulunan Zakkum Eğlence Merkezi, kumar oynandığı gerekçesiyle önceki gece dokuzuncu kez baskına uğradı. Polis, 20'si kadın 60 kişiyi gözaltına aldı. Aytar caddesi üzerinde bulunan Zakkum Eğlence Merkezi'ne Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, önceki gece saat 23.00 sıralarında bir baskın düzenledi. Ekipler, kapıyı açmak için koçbaşı olarak bilinen balyoz kullandı ancak sonuç alamadı. Bunun üzerine de baskın arka kapıdan gerçekleştirildi. 20'si kadın 60 kişi de gözaltına alındı.

ASIL SAHİP MEÇHUL
4 adet rulet masası ile 8 adet black jack masası ve çok sayıda oyun malzemesi ele geçirilen operasyonda gözaltına alınanlar Levent Polis Merkezi'ne götürüldü. İşyeri sahibi 3 kişi savcılığa sevk edilirken 57 kişi, Kabahatlar Kanunu çerçevesinde 117'şer YTL para cezası ödeyip, serbest kaldı. İşyeri ise mühürlendi. Üst düzey bir Emniyet görevlisi, mekânın 9'uncu kez basıldığına dikkat çekerek, "Bu tür mekânların sahipleri ruhsatta kendilerini değil, başka birini gösteriyor. Dolayısıyla asıl suçluya ulaşmamız zor oluyor. Nitekim asıl mekân sahibi her baskın sonrası başkası adına ruhsat alıp işyerini işletiyor" dedi.