kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günay Tuncel

Haber Turu

Ünlü Günay Restaurant kapandı
ŞİŞLİ'DEKİ
ünlü Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel, iş yerini Kıvanç Kurtar'a devretti. Tuncel, Bebek'de Günay Restaurant adıyla bir balık lokantası açacak. Şişli'deki yer ise Kulüp 12 adıyla yeni bir düzenlemenin içine girecek. Günay Restaurant 1980'de faaliyete geçmişti. İstanbul'da gazino kültürünün devam ettiği tek yer olma özelliğine de sahip olan Günay Restaurant da değişen eğlence anlayışına daha fazla dayanamadı.

'ANLAYIŞ DEĞİŞTİ'
Tuncel, "İstanbul'un eğlence anlayışının değişmesiyle birlikte bizim işler de zorlaştı. Her gün bir başka şarkıcının sahne aldığı mekânda önceleri haftada bir kaç kez program yapılır oldu. Daha sonra da kapıyı haftada bir açmaya başladık. Haftada bir kez kapı açmak beni ne maddi ne manevi anlamda doyurdu. İşler yürümemeye başladı. Hergün kapı açmak isteseydim kaliteden ödün vermek zorunda kalacaktım. Bunu da yapamazdım" dedi.

Oğlu: Babam kurtulabilirdi
ERZURUM'DA öğle namazı kılarken kalp krizinden ölen 70 yaşındaki Hilmi Gürsoy'un oğlu cemaate tepki gösterdi. Yrd. Doç. Dr. Recep Gürsoy şunları söyledi: "Babam üçüncü rekatta yere düşmüş. Fakat oradakiler namazı bozup babama müdahale etmemiş ve dördüncü rekatı tamamlamışlar. Çok zoruma gitti. Bu nasıl toplum? Bu nasıl insanlık?" diye isyan etti. Erzurum Müftülüğü de idari soruşturma başlattı.

Aşk acısı çekene her yıl ücretli izin
JAPONYA'NIN başkenti Tokyo'da "Hime&Company" isimli şirket aşk acısı çeken çalışanlarına her yıl ücretli izin veriyor. Yaşınız büyüdükçe aşk acınıza karşı aldığınız izin de artıyor. Eğer 24 yaşın altındaysanız aşk acınız için bir gün izin alırken, 29 yaşın üstündeyseniz 3 gün izin alma imkânına sahipsiniz. Kozmetik ve bakım ürünleri satan şirket ayrıca çalışanlarına indirim zamanlarında alışveriş yapmaları için iki sabah izin veriyor. Bu izinler sırasında çalışanların ücretlerinden kesinti yapılmıyor.