kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erdoğan Genelkurmay Başkanı'nı izledi

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Ekonomi Değerlendirme Toplantısı başladı. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın açıklamasını televizyondan izlediği için toplantının başlamasını açıklamalar bitene kadar bekletti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen Ekonomi Değerlendirme Toplantısı başladı. Toplantıya, bakanların yanı sıra AKP yöneticileri de katılıyor.

Başbakan Erdoğan başkanlığındaki Ekonomi Değerlendirme Toplantısı Başbakanlık yeni binasında başladı. Toplantıya, Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, Devlet Bakanları Mehmet Şimşek ve Kürşad Tüzmen, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan katıldı. Toplantıda ekonomi alanı dışında İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Dışişleri Bakanı Ali Babacan da hazır bulundu.

Toplantıda ayrıca, AKP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Gedikli, Reha Denemeç ve Şaban Dişli ile TBMM AKP Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli de yer aldı. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nun AKP'li üyelerinden Halil Erdoğan, Alaattin Büyükkaya ve Mustafa Açıkalın da toplantıya katıldı.

Başbakan Erdoğan, toplantının başlayacağı saatlerde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın bir kabulünün olması ve telvizyonlardan canlı yayınlanan kabülde türban açıklaması yapılması beklendiği için toplantının başlamasını bir süre erteledi. Erdoğan, Büyükanıt'ın açıklamalarını izledikten sonra, 11.00 sıralarında toplantıyı başlattı. Buna karşın, toplantıyı izleyen gazetecilere toplantının başlangıç saatinin 10.00 olduğu bilgisi verildi.

ANKA