kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Filmler

GÖZLERİ TAMAMEN KAPALI
(Yönetmen: Stanley Kubrick)
Bir dönemin ünlü çifti Tom Cruise ve Nicole Kidman'ın tartışma yaratan filminde psikolog Bill ve karısı Alice'in yaşadıkları anlatılıyor. Filmde, bir davette karısının başka bir erkekle ilgilenmesi doktoru çılgına çevirince, kendisini cinsel fantezilerle dolu bir oyuna teslim ediyor. Filmde aldatma ve aldatılma sorununu yönetmen kıskançlık duygusu üzerinden şekillendirmiş...

Bir Evlilikten Manzaralar
(Yönetmen: Ingmar Bergman)
Kadın-erkek ilişkilerine dair en yetkin film olarak nitelendirilen 'Bir Evlilikten Manzaralar', Altın Küre ödülüne sahip olmasının yanı sıra gösterildiği tarihlerde izlenme rekorları kırmış. Bergman'ın İsveç televizyonuna çektiği, 6 bölümden oluşan 'Bir Evlilikten Manzaralar', sonra film haline getirilmiş. Yapım, Marianne ve Johan'ın boşanmayla biten evliliklerine rağmen birbirlerinden kopmama süreçlerini anlatıyor.

AŞK ZAMANI
(Yönetmen: Wong Kar-Wai)
Hong Kong, 1962... Yerel günlük gazetenin baş editörü Bay Chow ile eşi, genellikle Şangay kökenli kişilerin oturduğu bir binaya taşınır. Adam, kısa süre sonra aynı binaya kocasıyla taşınmış Li-Chun adında güzel bir genç kadınla tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Aldatılmanın verdiği ızdırap, yalnızlık ve gizli kalmış hislerin hepsi Wong Kar- Wai ile beyazperdeye yansıyor.
Haberin fotoğrafları