kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu şovla ekstralara gidip para kazanmak istiyoruz

ESİN ÖVET - MAGAZİN
Bu akşam Cahide Cabaret'de bir şov programına başlayacak olan Yeşim Salkım ve Armağan Çağlayan çok iddialı: Biz Türkiye'de bir araya gelebilecek en doğru ikiliyiz. Bu şovla çok para kazanmayı hedefliyoruz! '..
'Yeşim Salkım ve Armağan Çağlayan Show' adını verdikleri gösterileri ile ilk kez bu gece Cahide Cabaret'de sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yeşim Salkım ve Armağan Çağlayan, hem Türkiye'de yaşananları ti'ye alacak hem de birçok kişiyi dillerine dolayacaklar.

* Bu şov çok mu tehlikeli?
Armağan Çağlayan:
Ne anlamda tehlikesi olabilir ki...
Yeşim Salkım: Hiç öyle bir şey yok. Biz kendi kendimize eğleneceğiz.

* Ama duyduğuma göre ünlü isimleri eleştirecekmişsiniz...
Y.S.:
Şov yapmak, birilerini rencide etmek ya da birilerini rahatsız etmek değil ki. Bizim amacımız, var olan boşlukta güzel bir şov programı sunmak. Biz aslında Emel Müftüoğlu, İzel filan kabare yapalım dedik. Ama Emel'in işgüzarlığından kaldık baş başa.
A.Ç.: Emel bizi beğenmedi. O, Mariah Carey'i bekliyor...

* Şarkı söyleyenleri bu kadar eleştiren biri nasıl şarkı söyleyecek? Eleştirdiğiniz insanlara koz vermiş olacaksınız...
A.Ç.:
Tabii ki herkes benden intikamını alabilir!
Y.S.: Bir oktavlık sesi güzel olmadan şarkı söyleyen o kadar çok insan var ki... Bence Armağan şov anlamında çok yetenekli. Beklemek ve görmek lazım.
A.Ç.: Bir de, kaset yapmayacağım ki!

* Yeşim Hanım'ı da eleştireceğinizi duydum şovda. Aşklarını mı, sesini mi eleştireceksiniz?
A.Ç.:
Sence nelerini eleştirebilirim? (gülüşmeler)
Y.S.: Bir celebrity'nin (ünlünün) aşkları eleştirilir mi eleştirilmez mi, o başka bir şey. Öyle olsaydı dokuz kere evlenmiş Liz Taylor'un hayatını her gün şov yaparlardı. Türkiye'deki celebrity'ler sanki hiçbir iş yapmıyor, sabahtan akşama kadar 10 kere aşık mı oluyorlar? Ben şarkı söylüyorum. Bence şarkı üreten insanların aşk hayatlarına bakmak lazım. Üretebilmek için çok daha fazla aşk yaşıyor olmaları lazım.

BENİ MERAK EDİYORLAR

* Uzun bir sessizlik döneminden sonra hızlı bir dönüş yaptınız. Bir dönem herkes sizi konuşuyordu...
Y.S.:
Hiç memnun değilim bu durumdan. Onu yok etmek için altı aydır büyük bir gayret içindeyim. Asla magazinde yer almak istemiyorum. Bir dönem herkes her şeyi konuşuyordu. Beni merak ediyorlar. Merak edilmek güzel aslında. Bir zamanlar Zeki Müren'i merak ederlerdi. Ne yaptı, ne giydi... Demek ki önemseniyorum. Ama ben magazinden uzak yaşamaya karar verdim. Artık eski Yeşim Salkım olmayacağım.

* Magazin çok mu kötü?
Y.S.:
Magazin kötü bir şey değil. Ama Türkiye'de eğlenceli olmadığı için benim canımı acıtıyor.
A.Ç.: Bir kere bir insan ne kadar doğru düzgün şarkı söylerse söylesin, magazin olmadan ünlü olamaz.
Y.S.: Yok öyle bir şey! Ben magazin olmadan ünlü oldum.
A.Ç.: Eskiden bu kadar çok insan yoktu ki. Şimdi insanlar kayboluyor.

ARTIK DİKKATLİYİM!

* Son evliliğinizle çok fazla gündeme gelmeniz doğru muydu?
Y.S.:
Değildi. Ama herkesin bir dönem yanlışları vardır. Ve herkes bir şeyler yaşıyor. Beni merak etmeleri onların sorunu, ben kimseyi merak etmiyorum.

* Güzide Duran için söylediğiniz, "Devede de boy var, ama eşek çekiyor" sözü yüzünden mahkemelik oldunuz ve ceza aldınız...
Y.S.:
Bu konuları konuşamam. Temyize gittiği için konuşmamam gerekiyor.

* Peki artık söylediğiniz sözleri süzgeçten geçiriyor musunuz?
Y.S.:
Hem de nasıl! Çok dikkatli konuşmaya çalışıyorum. Böyle bir durumun içinde olduğum için de çok büyük sıkıntı yaşıyorum. Özgürlüğüm zaten kısıtlıydı artık iyice kısıtlanmış durumda. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Ben onuncu köyüm herhalde. Ben artık bir kaç kez düşünüyorum. Kendisi mutsuz olan insan herkese sataşıyor. Ben bunu yapmak istemiyorum.

EN DOĞRU İKİLİYİZ

* O dönem çok mu mutsuzdunuz?
Y.S.:
İnsanların mutlulukları da var, mutsuzlukları da. Aslında şöyle söyleyeyim, çok şanssız bir dönem geçirdim. Bunu Afife Jale de geçirdi Türkiye'de. Afife Jale uyuşturucudan öldü. Ama bugün Afife Jale ödülleri dağıtılıyor.

* İki ismi biraraya getirmek para ister. Siz de pahalı mısınız?
Y.S.:
Biz hiç para konuşmadık. Aramızda da konuşup kendimize bir değer biçmedik. Ben Armağan ile biraraya geldiğim için çok mutluyum. Onun dostluğu her şeyden çok daha önemli. Onun şarkı söylerken heyecanlanması o kadar hoşuma gidiyor ki... Benim için güzel olan bu. Bunun dışında işler iyi giderse, insanlar bizi görmek isterse devam ederiz. Biz Türkiye'de biraraya gelebilecek en doğru ikiliyiz. Bizden çok güzel iş, size de çok güzel malzeme çıkar (gülüyor)...
Haberin fotoğrafları