kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Veli Küçük

Halk ne diyor?

Bu vatana yapılan ihanettir!..
Ergenekon lideri Veli Küçük'ün, Hrant Dink de dahil beş cinayet emrini verdiği iddia edildi. 2009'da öngörülen darbe için altı aşamalı bir plan yapıldığı, 27 Nisan bildirisinde de Küçük'ün rol oynadığı dosyaya girdi.

TOYGAR ESER: Bu vatana yapılan bir ihanettir. Vatana ihanetin de cezası idamdır. Daha öncede Talat Paşa vatanı Almanlar'a satmış binlerce askerin şehit olmasında sorumlu tutulmuştu. Görünen o ki değişen bir şey yok! Birileri vatanseverlik adı altında vatanı satıyor!

MURAT ERTÜRK: Bunların vatansever maskesi altında vatana ihanet ettiği, yıllardır bazı muhalif kesimler tarafından dile getiriliyordu. Bu durumdan şu sonuç çıkmalı ki; devlet, kendi içindeki kirlenmiş unsurları bir an önce temizlemeli ve vatana ihanetle yargılamalı. Terörün kaynağını oluşturan bu kişilerin varlıkları yıllardır devlet tarafından biliniyor... 'Dış mihrak' dedikleri şey aslında diyenlerin kendisiymiş.

YAŞAR UYGUR: Herkese Atatürk'ün 'Gençliğe Hitabesini' bir kez daha okumasını tavsiye ediyorum.... Yakında bu vatanı savunacak kimse kalmayacak!