kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Koç Holding'ten Migros açıklaması

Yeni Haber
Koç Holding, şirketin sahip olduğu Migros hisselerinin satışı ile ilgili olarak tekliflerin J.P. Morgan PLC Yatırım Bankası tarafından kendilerine bildirildiğini, sürece ilgi gösteren yatırımcılarla yapılan gizlilik sözleşmeleri çerçevesinde teklifler üzerinde görüşmelerin devam ettiğini duyurdu.

Koç Holding, Migros hisselerinin satışına ilişkin basında yer alan haberlerle ilgili Borsaya bir açıklama gönderdi.

Şirketin sahip olduğu Migros hisselerinin satışı ile ilgili olarak JP Morgan PLC Yatırım Bankası tarafından yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklamada, çeşitli medya organlarında söz konusu satış için alınan teklifler hakkında şirket kaynaklı olmayan çok sayıda haber yayınlandığının görüldüğü kaydedildi.

Açıklamada,''Migros hisselerinin satışı ile ilgili olarak teklifler J.P. Morgan PLC Yatırım Bankası tarafından şirketimize bildirilmiş olup, sürece ilgi gösteren yatırımcılarla yapılan gizlilik sözleşmeleri çerçevesinde teklifler üzerinde görüşmeler devam etmektedir'' denildi.Açıklamada, söz konusu satış işlemi ile ilgili kesinleşen gelişmeler hakkında açıklama yapılacağı aktarıldı.

AA