kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ocak 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

3.5 km boru döşeyip uçak yakıtı çaldılar
İstanbul Atatürk Havalimanı'na giden NATO boru hattını delip, Ayamama Deresi'ne döşedikleri 3.5 kilometre boruyla binlerce ton uçak yakıtı çalan 3 kişi yakalandı. Polis, Sefaköy'de E-5 Karayolu'nda NATO boru hattının delinerek, özel bir vana açıldığını ve Çobançeşme'ye kadar 3.5 kilometrelik boru döşediğini belirledi. Boruyu takip eden polis, uçak yakıtını tankerlere yükleyen hırsızlar Erol B. Mehmet U. ve Hacı Yakup U.'yu suçüstü yakaladı. Hırsızların yakıtın içerisine yağ karıştırarak mazot diye piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.

86 milyon YTL'lik yardım artık askerin
Habertürk Televizyonu ve Milli Takım öncülüğünde düzenlenen Terörle Mücadele Kahramanlarına Destek Kampanyası'nda toplanan paralar, bugün törenle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a teslim edilecek. Bankaların vadeli hesaplarında bekletilen yaklaşık 86 milyon YTL yardım parası, Emekli Sandığı listelerine göre dağıtılacak. Genelkurmay Başkanlığı Şeref Salonu'nda saat düzenlenecek tören, Habertürk'ten canlı yayınlanacak. Yardımı Büyükanıt'a Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Melih Meriç ve Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim iletecek.

El-Kaide üyesi 6 kişi tutuklandı
Van Emniyet Müdürlüğü'nün, terör örgütü El Kaide'nin Türkiye yapılandırılmasına yönelik Van, Adana ve İstanbul'da gerçekleştirdiği operasyonlarda, örgüt üyesi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve aralarında Van hücre lideri olduğu iddia edilen İ. Ş.'nin de bulunduğu 38 kişiden, 20'si önceki gün tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Duruşmada, zanlılardan Van hücre lideri olduğu iddia edilen İ.Ş. ile E.M, E.A, Ü.İ, M.S. ve A.A., ''terör örgütü El Kaide üyesi olmak'' gerekçesiyle tutuklanırken, 14 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.