kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tarzım bir kot bir beyaz atlettir

* Çok trendy bir insan değilim. Hayatımın büyük bölümünü kot pantolonum, beyaz atletim ve montumla geçirdim. Öyle bir stil oluşturdum kendime. Genel tarzım budur. Bir de şapka takmayı severim ama moda diye değil. Bir ara bende alışveriş manyaklığı başlamıştı. Bir internet sitesinden deli gibi alışveriş yaptım. Şimdi kendimi durdurdum.
* Senelerdir yalnız yaşayan bir adamım. Bir ilişkide aynı evi paylaşmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Süreyi kısaltıyor ve ilişkiyi formal bir sınıfa sokuyor.
* Son sinema filmim 'O Kadın', benim için çok önemli olan, parasını bile konuşmadan kabul ettiğim bir proje. Sezen Aksu gibi bir kadının şarkılarından oluşan bir filmde yer almak önemli. Bu projenin içinde olmayı çok istedim. Tertemiz bir iş çıktı zaten.
* Hayatımdaki Sezen Aksu şarkıları 'İkili Delilik' ve 'Biliyorsun'... Çok Türkçe müzik dinlemediğim halde, beş yaşından beri Sezen Aksu'yu biliyorum. Tek bir şarkı için albüm yapılan şu günlerde, onun şarkılarını her zaman dinleyebiliyorsunuz. Aşkı en iyi anlatan kadın o.