kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tom Cruise’un eşi Katie Holmes da , Nicole Kidman’ın sürekli geçmişten bahsetmesinden büyük rahatsızlık duyuyor. Öte yandan Kidman ve Cruise’un evlatlık çocukları Isabella ve Connor da Kidman’la eskisi gibi görüşmüyor.

Tom'dan bahsetmesi kocasıyla arasını açtı

Son aylarda sürekli eski eşi Tom Cruise hakkında açıklamalar yapan Nicole Kidman, sonunda eşi Keith Urban'ı çok kızdırdı. Evliliklerinde Tom Cruise'un gölgesi olduğunu hisseden Urban, Kidman'ı sert bir dille uyardı..
Önce Vanity Fair'e, sonra da Marie Claire dergisine röportaj veren Nicole Kidman, şimdiki eşinden çok Cruise'dan bahsedince olanlar oldu. "Tom'la evliyken menajerlerim beni Mrs.Cruise olmam konusunda uyarmıştı..." "Tom'a çok aşıktım ve onunla yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim..." "Tom'la evlendiğim anda çocuk sahibi olmak istedim, evliliğimiz sırasında bir düşük yaşadım..." İşte Bu cümleler Keith Urban'ı çıldırttı! Son aylarda eski eşi Tom Cruise'u dilinden düşürmeyen Nicole Kidman'a eşi Urban fena patladı!

Bağları var
Tom Cruise'un gölgesini sürekli evliliklerinin üzerinde hisseden Keith Urban yakın çevresine, "Tom'la evliliği süresince Isabella ve Connor'ı evlat edinmişler. Aralarındaki bu bağı anlıyorum ama Nicole'ün sürekli ondan bahsetmesi beni çok kırıyor" diye dert yanıyordu. Eşine evlilikleri boyunca anlayış gösteren Keith Urban, geçtiğimiz günlerde daha fazla dayanamayarak Kidman'ı sert bir dille uyardı ve Tom Cruise'dan bahsetmemesini istedi.

Çok seviyor
Ünlü çifte yakın kaynaklar, Kidman'ın Urban'la çok sevdiğini ancak Cruise'la yaşadığı gibi sağlam temeller üzerine kurulu bir evliliği olmadığını belirtiyor. Buna da Urban'ın uzun süre uyuşturucu bağımlılığı tedavisi görmesi sebep olarak gösteriliyor. Urban'ın bu tepkilerine bir anlam veremeyen Kidman, şu sıralar sadece doğacak bebeğini düşünüyor. Eski eşine hiçbir şey hissetmediği konusunda Urban'ı ikna etmeye çalışan güzel yıldız, bebek haberiyle evliliklerinin çok daha güzelleşeceğine inanıyor.
Haberin fotoğrafları