kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Suna Kıraç'ın hayatının kitabı yeniden piyasada

Suna Kıraç'ın yaşam öyküsünü anlatan 'Ömrümden Uzun İdeallerim Var' kitabının genişletilmiş versiyonu; 'Suna'nın Gözleri' isimli DVD ile kitapçılarda satışa sunuldu. Bu özel seçki, tüm geliri TEGEV'e bırakılmak üzere 75 YTL'den satılıyor..
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suna Kıraç'ın ilk baskısı Haziran 2006'da yayımlanan ve tüm gelirinin kurucusu olduğu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na TEGEV) bırakıldığı 'Ömrümden Uzun İdeallerim Var' kitabı genişletilmiş versiyonu ile satışa çıktı. Suna Kıraç'ın 98 yılında yazmaya başladığı ve sağlık sorunları nedeniyle tamamlayamadığı 'Ömrümden Uzun İdeallerim Var' okur tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

8 bin adet basıldı

Bu baskısı gazeteci Rıdvan Akar'ın editörlüğünde hazırlanan kitapta yeni söyleşiler ve fotoğrafların yanısıra okurlardan gelen mektuplardan örnekler bulunuyor. Mehmet Ali Birand tarafından hazırlanan 'Suna'nın Gözleri' adlı belgeselinin de eklendiği, 'Ömrümden Uzun İdeallerim Var'ın yeni versiyonu büyük ebatta ve 8 bin adet olarak basıldı. Kıraç'ın iş, kültür ve sanat alanındaki çalışmaları ve hastalıkla mücadelesini anlatan kitabının genişletilmiş versiyonunun tüm geliri yine TEGEV'e bırakılacak. Kitap 75 YTL'den satılıyor.
Haberin fotoğrafları