kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Yönetmen aranıyor...Haluk Bilginer’in reklam filminde Atatürk’ü canlandırmasından sonra Sümer Ezgü de türkü klibi için Mustafa Kemal olacak. Klibin yönetmenliği için Ziya Öztan ve Çağan Irmak’a teklif götürülecek.

Ezgü klip için Atatürk olacak

Türkücü Sümer Ezgü, 'Sarı Zeybek' şarkısına çekeceği klipte, Atatürk'ü canlandıracak. Klip için, Fatih Terim ve Hülya Koçyiğit gibi isimlere de davet gidecek..
Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Atatürk'ün çok sevdiği 'Sarı Zeybek' türküsü için bir klip çekecek ve klipte Atatürk'ü oynayacak. Klip, Bursa'daki eski belediye sarayında çekilecek. "Anlatılanlara göre, Bursa'daki eski belediye sarayındaki bir baloda dansların yapıldığı sırada, Atatürk orkestrayı durdurmuş ve Sarı Zeybek şarkısını söyleyerek, zeybek oynamış. Ben de 3-4 yıldır bu bölümü klipleştirmeyi hayal ediyordum" diyen Sümer Ezgü klibi, ulusal günlerde televizyon, sinema ve okullarda halkla buluşturmak istediklerini belirtti.

Bakana teklif gidecek
Ezgü klipte; siyaset, sinema, spor ve sanat dünyasından önemli isimlere de yer vermek istediklerini anlattı: "Hatta, Kültür Bakanı Ertuğrul Günay'a da teklif götüreceğiz. Fatih Terim, Hülya Koçyiğit gibi ünlü simaları da bu projede bir araya getirmek istiyoruz." Organizatör Arif Ekşi ise, proje için yönetmen arayışına başladıklarını belirtti.
Haberin fotoğrafları