kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
GÖRÜŞME TARİHLERİ BELLİ... Tuğba Altıntop ve Rafet El Roman, kızlarını görecekleri tarihleri bir protokolle belirlemişti. Buna göre Altıntop'un her yıl 22 Aralık-5 Ocak ve 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında çocuklarıyla görüşme hakkı bulunuyor.

Kızlarını yılbaşında göremedi

MAGAZİN
Yılbaşında iki kızını, ayrıldığı eşi Tuğba Altıntop'a göstermesi gereken Rafet El Roman, Türkiye'ye gelmek yerine kayak için Avusturya'ya gitti. Çocuklarını yine göremeyen Altıntop, dava açacağını söyledi..
Evliliklerinin bitmesinin üstünden dört yıl geçmesine rağmen, kızlarının velayet davası sebebiyle şarkıcı Rafet El Roman ile eski eşi Tuğba Altıntop arasındaki sular durulmuyor. Almanya'da kızlarının velayetini kazandıktan sonra eski eşiyle bir araya gelen Rafet El Roman, bundan böyle çocuklarının sağlıklı gelişmesi için sık sık görüşeceklerini açıklamıştı. Mahkeme de çiftin Şevval ve Su adlı iki kızının bayram ve yılbaşı gibi özel günlerde anneleriyle birlikte olması gerektiği kararına varmıştı.

ARTIK YORULDUM
Bu karara rağmen Rafet El Roman, bayramda kızlarını Türkiye'ye getirmediği gibi yılbaşı tatili için Avusturya'ya gitti. Kızlarını kayak yapması için Avusturya'ya götürdüğünü söyleyen Roman'a eski eşi Altıntop, "Onların kayak yapmaya değil, annelerine ihtiyacı var. Ama artık uğraşmaktan yoruldum" diyerek tepki gösterdi. Rafet El Roman kızlarını mahkemenin belirlediği günlerde getirmediği için hakkında dava açılabileceği belirtildi.
Haberin fotoğrafları