kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kalbim boş ama aşk yaşamak istiyorum

ÖZLEM AVCI - MAGAZİN
Zuhal Olcay, dedikoduların aksine Ahmet Hakan ile aşk yaşamadığını ama hayatında elinden tutup çıkabileceği bir aşkı çok istediğini söyledi..
Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Zuhal Olcay önceki gün katıldığı bir açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şu anda hayatında hiç kimsenin olmadığını belirten Olcay, "Aşk yaşamayı çok istiyorum" dedi.

Diziler vıcık vıcık
* Dizi teklifleri geliyor ama dizi oyuncusu olmak delilik. Günde 16 saat çalıştığınız oluyor. Ben CNBC-e'deki gibi 6 bölümlük dizilerde oynamak isterim. Başı da sonu da belli... 150 bölüm dizi mi olur? Dizilerin 90 dakika sürmesi de bence bir rezalet hatta skandal. İşin kalitesi düşüyor. Çiklet gibi vıcık vıcık hikayeler, geceniz gündüzünüz yok!

* Entelektüel seviyesi yüksek olan filmlerin gişesi düşük oluyor ama maalesef gerçek bu. Benim için ticari kaygı değil sanat önde. Ne yazık ki böyleyim. Durum umutsuz yani...

*
Aralık'ta son yaptığım film, 'İyi Seneler Londra' vizyona girecek. Ülkü Duru ile oynuyoruz.

* En geç sonbaharda çıkacak bir albüm hazırlıyorum. Bülent Ortaçgil ve Birol Ağırbaş ile çalışıyoruz. AHMET ÇAPKINDIR

* Ahmet Hakan ile adımız birlikte anıldı. Kendisi çok tatlı, sevdiğim bir arkadaşım. Ara sıra görüşür telefonlaşır, mesajlaşır, gırgır şamata yaparız. Çapkın olduğu doğrudur ama!

* Evlilik gibi bir amacım yok ama keşke yaşadığım bir aşk olsa da elinden tutup çıksam. İnsan hayatında güzel, dengeli, hoş bir ilişkisi olsun istemez mi... Aşk olursa çok güzel olur, çünkü ben aşk kadınıyım.

*
Haluk Bilginer'in Atatürk'ü canlandırdığı reklam filmini izledim. Bence çok güzel olmuş, eleştirilecek hiçbir şey yok. HİÇ KEŞKE DEMEDİM

* Yeni dönem kadın oyuncularndan Özgü Namal, Nurgül Yeşilçay ve Başak Köklükaya'yı beğeniyorum.

*
Keşke diyebileceğim hiçbir şey yok. Keşke diyeceğim her şeyi yaptım. İşimle ilgili, bir şeyi gerçekten istediysem, beğendiysem onu gerçekleştirdim. Müzikal anlamda da, oyunculuk anlamında da kariyerimi dolu dolu yaşadım.
Haberin fotoğrafları