kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Aralık 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Dünyanın en seksi kadınları arasında yer alan Angelina Jolie dizlerinden nefret ediyor. Zayıfladıktan sonra dizindeki kemikleri iyice belirginleşen Jolie, bu durumdan son derece rahatsız.

Onların da kompleksleri var

Onlar dünyanın en ünlü ve güzel kadınları... Ama bütün bunlara rağmen onların da kompleksleri var. Kimi dizlerinden nefret ediyor, kimi göğüslerinden. Ünlü Fransız dergisi Closer, kendisiyle barışık olmayan 10 yıldız ve komplekslerini listeledi..
Kalça:
* Ünlü aktris Tara Reid kalçalarını çok büyük, baldırlarını ise çok kalın buluyor.

* Hollywood'un en güzel kadınları arasında gösterilen Cameron Diaz, herkesin hayran olduğu poposundan nefret ediyor. Ayrıca kalça bölgesindeki selülitlerinden de şikayetçi.

Yaş:
* 38 yaşındaki Jennifer Lopez'in yaş kompleksi var. Yakın dostları, saçında beyaz tel görmeye dayanamayan Lopez'in hamile olduğunu gizlemesini de anne olacak yaşa gelmeyi kendisine yakıştıramamasına bağlıyor.

* 40'lı yaşlarındaki Pamela Anderson da çok dertli. Seksi yıldız, genç görünmek için estetik yaptırıyor.

Göğüs:
* Ünlü model Kate Moss, göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi. Moss, bugüne dek defalarca silikon taktırmayı düşünmüş ama cesaret edememiş.

* Gwyneth Paltrow'un en büyük derdi göğüsleri. Güzel oyuncu, "Bir tek hamileliklerim sırasında kendimi göğsü olan bir kadın gibi hissettim. Maalesef göğsüm var mı yok mu belli değil" diye konuşuyor.

Diz:
* Uma Thurman dizlerini çok çirkin buluyor. Güzel oyuncu özellikle önemli davetlere dizlerini kapatan uzun tuvaletlerle katılmayı tercih ediyor.

Eller:
* Eva Longoria ellerini çok büyük, parmaklarını ise şekilsiz buluyor.

* Sarah Jessica Parker da ellerini sevmiyor. Damarlarının yüzeye yakın olduğunu söyleyen Parker, "Ellerim çok yaşlı duruyor" diyor.
Haberin fotoğrafları