kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Levent karşıma daha önce çıksaydı da anne olsaydım

* Evlilik teklifi aldınız mı?
Biz 'Hadi evlenelim' dedik. Yani ben evlenme teklifi bekledim; Levent bütün duygularını içinde yaşar ve söylemez. Ben evlendikten sonra evliliğimin reklam olduğu konuşuldu ama böyle şeylerle işim olmaz.

* Eşinize aşık olduktan sonra hayatınız ikiye bölündü mü?
Biz sanatçı olduğumuz için ilişkimizi göz önünde yaşamak zorunda değiliz. Ayrılıp, tekrar barıştığımız yazıldı. Biz bu olayı sadece bir kez yaşadık. Evlilik benim için çok kutsaldır. Bence bütün olabilmenin en son boyutudur. Evlilikten sonra hayatım değil, düşüncelerim değişti.

ÇOCUK İSTERDİM

* Evlenince üzüldüğünüz şeyler oldu mu?
'Levent daha önce karşıma çıksaydı ve keşke bir çocuğumuz olsaydı' dedim. Şu anda şansımı zorluyorum. Levent'ten çocuğumun olmasını çok isterim. Hep çalışıp, bir şeyler üretmek zorunda hissettim. Hiçbir zaman çocuğum olması gerektiğini düşünmedim. Ruh yaşıyla olsa şu anda bir sürü çocuğum olurdu.

* Kayınvalideniz ile aranız nasıl?
Arkadaş gibiyiz. O, sevgiye saygısı olan biri...

* Eşinizi kaybetme korkusu yaşar mısınız?
Levent, bir gün gidebilir. Belki ben de gidebilirim! Yaşının genç olması gideceği anlamına gelmiyor. Çok şey yaşadım ve artık her şeye hazırlıklıyım. Her şeye 'tamam' dediğim zaman Levent karşıma çıktı. Onunla karşılaştığımda sevgi ve aşk gerçekten varmış diyebildim. Çok uzun bir süre sonra Levent'e aşık oldum. Levent'in bir dönem gitmesine çok üzülmüştüm. Ama aslında gitmemişti, olaylar abartıldı. Birkaç gün kafamızı dinlemek adına böyle şeyler yaşandı. Gerçek bir ilişkiymiş ki, devam ediyor. Bir gün Levent bir başkasını tercih ediyorsa, bunun dönüşü yoktur.

* Sizin gibi Türkiye'nin tanıdığı bir insanın eşi olmak erkekler için zor mu?
Aslında bunu taşıyabilmek zordur. Ama Levent bunu çok iyi başarıyor.

* Levent deyince aklınıza ne geliyor?
İki kişilik kocaman bir aile geliyor; çok sadık ve bana güven veriyor. Levent'in ruh yaşı benden daha büyük. Ruh görsellikten daha önemli.

* Uzun süre hayatınızda bir insan olmayınca ilişkiye adapte olmak zor oluyor mu?
Evet bazen bunun zorluklarını yaşıyorum. Yıllarca ekonomik özgürlüğünüzü kazanıp, erkek gibi bir hayat yaşamışsınız. Hayatınıza biri girince, bir birliktelik kurmanız gerekiyor. Zaman zaman bu konuda eşimden uyarı aldığım oldu. Sözünü dinliyorum.