kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Pirelli'de Doğu esintileri

HATİCE UTKAN / MAGAZİN
Pirelli takvimi bu yıl Çin'i keşfetti! Çekimler için ilk defa bir Asya ülkesini tercih eden marka; Şangay'da kadınları, Doğu'nun gizemli dünyasıyla buluşturdu..
Pirelli'nin bu yıl Çin'de çekilen takviminde yine kadın güzelliği resmedildi. Kadının Doğu'ya özgü zarafetini mükemmellik ve saflıkla ortaya koyan resimlerde renkler ve Çin'in görkemi de ön planda tutuldu. Takvimin çekimlerini ikince kez üstlenen ünlü fotoğrafçı Patrick Demarchelier model seçiminde Doğu'nun ve Batı'nın büyüleyici ve gizemli karışımını ortaya koyarak, farklı yüzleri biraraya getirdi.

ÇİNLİ KADINLAR ZARİF
Pirelli takviminde 'Hero' ve 'In The Mood For Love' gibi ödüllü filmlerde de rol alan Çinli aktris Maggie Cheung da yer aldı. Maggie Cheung, "Batılı insanların sık sık uzun saç ve çekik gözlere sahip olan Çinliler'e yöneldiğini görüyorum. Çinli kadınların çoğu zariftir. Bizim, Batı'da daha nadir bulunan iç zarafetimiz var" dedi.

64'TEN BU YANA
Çekimlere birbirinden ünlü 11 model ve aktris katıldı. Takvimde; Coco Rocha, Caroline Trentini, Catherine Mc Neil, Agyness Deane, Lilly Donaldson, Doutzen Kroes, Sasha Pivovarova gibi dikkat çeken yıldızlar yer aldı. Pirelli bu yıl, 1964'ten 2007'ye kadar oluşturduğu tüm takvimleri 'The Complete Works: The Pirelli Calender 1964-2007' adıyla tüm dünyada yayınlayacak.
Haberin fotoğrafları