kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Son kullanma tarihi olmayan bir sanatçıyım

Hatice UTKAN/MAGAZİN
Uzun bir aradan sonra Güverte'de sahne almaya başlayan Leman Sam, gençlerle arasının çok iyi olduğunu söyledi ve ekledi: Benim son kullanma tarihim yok!..
* Uzun zaman sonra ilk defa bir kulüpte sahne aldınız. Nasıl bir duyguydu?
Aslında ben çok uzun süredir konser veriyorum. Dinleyicilerimle her an iç içeyim. Sadece içkili yerlerde sahne almıyordum. "Gece sahneye çıkmam" diyordum ama insanların beni özlediğini de biliyordum. Birçok kişi sahneye çıkmam için ısrar etti. Ben de ısrarlara dayanamadım. İyi ki böyle bir karar almışım. Size sahneye çıktığım anda hissettiklerimi anlatamam; harika bir geceydi...

SEYİRCİ BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI
* Performansınız da harikaydı. Üstelik çok da uzun kaldınız sahnede...
Evet, uzun süre sahnede kaldım çünkü olağanüstü bir geceydi. Açıkçası oraya içki içmeye gelen insanlardan, böyle bir performans beklemiyordum. Seyirciler beni gerçekten çok şaşırttı. Gece hayatının böyle olduğunu düşünmüyordum. Aslında daha fazla şarkı söylerdim ama seyircileri yormak istemedim. Benim sahne performansım albümlerime yansıyandan çok farklıdır. Sahnede şarkıları değişik tarzda söylerim ve seyirciyi sıkmam.

* Sahnede duygusal anlar yaşadınız mı?
Eskiden birlikte çalıştığım birçok dostum da gelmişti beni dinlemeye. Onları çok özlemişim. Eski dostlarımı görmek beni çok duygulandırdı. Ayrıca gençlerle beraber olmak da çok güzeldi.

* Bu gece için sizi ikna etmeleri zor oldu mu?
Evet. Güverte'nin sahibi Gökhan Osgan beni ikna etti. Gökhan çok iyi niyetli bir insan. "Gel, beraber çalışalım" dedi. Ben ilk önce karşı çıktım ama sonra kabul ettim. Şu an böyle bir karar aldığım için çok memnunum.

* Sahneye yönelik yeni bir projeniz var mı?
Aslında ben başka bir çalışma daha yapmak istiyorum. Bu kez etnik ağırlıklı bir çalışma olmasını planlıyorum. Yakın gelecekte de, yine sade tarzımı yansıtan bir çalışma yapabilirim.