kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Eski halinden hiç eser kalmamış!

Ünlü aktris Jennifer Aniston'ın bugüne kadar hiç gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları, Life&Style dergisinde yer aldı. Aniston'ın 13 yaşındayken çekilen bu fotoğraflarında yıllar içinde nasıl değiştiği ve güzelleştiği açıkça görülüyor..
Artık güzelliği herkesin dillerde
Bugün beyazperdenin en güzel yıldızlarından kabul edilen Aniston, güzelliği ve şıklığıyla herkesin dilinde. Genç kızken koyu kahverengi olan saçlarını, şimdilerde sarı tonlarıyla kullanan Aniston'ın burnundaki estetik operasyon da dikkatlerden kaçmıyor.

Kâkulleri vazgeçilmeziydi
Yukarıdaki fotoğrafta 13 yaşında olan Aniston, o dönemde kâkullü saç modellerini tercih ediyordu. Aniston'a yakın kaynaklar, arkadaşlarının çoğunun erkeklerden oluştuğunu söylüyor.

Arkadaşları gibi sıradandı
Lise yıllarında sıradan ve iddiasız bir görüntüye sahip olan Jennifer Aniston'ın bu eski fotoğraflarını görenler, onu tanımakta güçlük çekiyor. New York Rudolf Steiner Okulu'nda okuyan Aniston'ın, genç kızlık yıllarında ünlü grup 'Duran Duran'ın koyu bir hayranı olduğu da biliniyor.

Herkes onu çok severdi
İyi niyeti ve sempatik tavırlarıyla, okul yıllarında arkadaşlarının hepsi tarafından çok sevilen güzel yıldız, bugün de Hollywood yıldızlarının birçoğuyla yakın arkadaş ve sık sık görüşüyor.
Haberin fotoğrafları