kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Aralık 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bir gün eşim gitmek isterse kal demem!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
İki CD'lik bir albüm çıkaran Zerrin Özer, kendinden 24 yaş küçük eşi Levent Süren'le ilişkisini anlattı: Levent bir gün gidebilir. Ben de gidebilirim. Çok şey yaşadım ve artık her şeye hazırlıklıyım..
Müziğe verdiği 2.5 yıllık bir aradan sonra iki CD'den oluşan 'Ömür Geçiyor' adlı albümle müzik dünyasına dönen Zerrin Özer, özel hayatıyla ilgili GÜNAYDIN'a konuştu. Geçen yıl kendisinden 24 yaş küçük Levent Süren'le evlenen Özer, röportaj sırasında sürekli çalıştığı için çocuk sahibi olmayı unuttuğunu gözyaşları içinde anlattı. "Levent'le evlendikten sonra 'Neden bu kadar geç evlendim, neden bu kadar geç çocuk sahibi olmayı düşündüm' diye büyük pişmanlık duydum" diyen ünlü sanatçı, müzik sektöründe önünü kesmeye çalışan çok insanın olduğunu da ifade etti.

* Şarkıcılar albümlerinin çıkış aşamasında polemikler yaşıyor. Siz bunları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Ben bu insanları sanatçı olarak görmüyorum. 'Şarkıcı' diye nitelendirdiğimiz bu isimler, kolay para kazanmak istiyorlar. Ben yıllarını bu mesleğe vermiş biri olarak, böyle şeylere karşı çıkıyorum. Televizyon aracılığıyla tartışma yaşayan insanları anlayamıyorum. Ben hep müziğimle anılmak istiyorum. Güncel yaşanan şeylere çok kızıyorum.

* Albümünüzde türküler de yer alıyor. Ahmet Kaya'nın 'Giderim' adlı parçasını da seslendirdiniz...
Ahmet Kaya'nın albümü çıkarken bana, bu parçayı seslendirmem için teklif gelmişti. Aslında ben yıllardır bu parçayı okuyorum. Benim yorumumu sevdiler ve biz de bu albüme koymaya karar verdik.

* Yeni albümünüzü çıkarmak için ne kadar beklediniz?
2.5 yıl sevenlerimden ayrı kaldım. Amacım çok iyi şeyler yaparak geri dönmekti. Ben de kulakların pasını silmek adına iki albüm yaptım. Bu iki albümümle de korsana yenilmeyeceğimi düşünüyorum. Bu çalışmayla gerçekten sanat yapan arkadaşlarımın önünü açıyorum. İnsanlar birkaç tane şarkıyı zor yaparken ben ve ekibim, 22 şarkı birden yaptık.
Haberin fotoğrafları