kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeniler... Kampanyalar...

Mutfaklar pratikleşiyor
Whirlpool, 'Janus Tasarım Ödülü'nü kazanan 'Origami Cooktop' ankastre serisi ocaklarını Türkiye'de satışa sundu. Modüler parçalardan oluşan yeni Origami pişirme sistemi, ocakları en küçükten en büyüğe kadar her alana sığdırarak mutfaklara kolaylık getiriyor. Sistem, pek çok tencere ve tavanın kolayca sığabileceği ızgara ve tava destekleri ile ince, düz ve kolayca silinebilen bir yüzeye sahip.

Banyolarda doğallık akımı
Duravit; dolap üniteleri, farklı lavabolar ve aynalarla kombine edilen yeni ahşap tezgahları ile yeni bir moda akımı başlattı. Mevcut mobilyalarla uyum sağlayacak şekilde tasarlanan ahşap tezgahlarda çeşitli ağaçlar kullanıldı.

60'lar evinize geldi
Broderi Narin, 'Sixties' serisi ile yaratıcı tasarımlarını, uyumlu ve şık kombinasyonlara dönüştürdü. 60'ların kendini ifade edebilme özgürlüğünü ortaya koyan 'Sixties' serisinde ondan fazla desen yer alıyor. Serideki bütün ürünler, birbirleriyle kombine edilebiliyor.

Yenilik zamanı
Mondi'nin, farklı ürün gruplarına yönelik sunduğu indirim kampanyasında; yatakları, bazaları, kanepeleri ve oturma gruplarını yüzde 45'e varan indirimle alabilirsiniz. 31 Aralık'a kadar devam edecek kampanya evinizi yenileme şansı sunuyor.

Yastık, yorgan indirimde
Marks&Spencer, ev tekstili bölümünde uyguladığı indirimle müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Nevresim takımları, yastık ve yorganlarda uygulanan yüzde 25 indirim kampanyası, 31 Aralık'a kadar devam edecek.
Haberin fotoğrafları