kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Lescova'dan Türkiye'ye övgü yağmuru

Tacını devretmek üzere 8 Aralık'taki 'Best Model Of The World' yarışmasına katılacak olan Julia Lescova: Türkiye'de kendimi ülkemde hissediyorum. Türk modacıların koleksiyonlarını sunmaktan keyif alıyorum..
2006 yılında Best Model Of The World (Dünyanın en iyi mankeni) seçilen Julia Lescova, 8 Aralık'ta TOÇEV yararına düzenlenecek 'Best Model of the World' yarışmasında tacını devretmek üzere Türkiye'ye geliyor. Bir ay boyunca Türkiye'de kalacağını açıklayan güzel manken, Türkçe'yi öğrenmiş olmasından dolayı bir moda programı için sunuculuk teklifi aldığını, kendisine yeni sezonda gösterime girecek olan iki diziden de teklif geldiğini belirtti.

BAŞARILILAR

Konuşmasında Türk modacıları öven güzel manken, "Dünyanın neresine gidersem gideyim Türkiye'nin yeri ayrı... Burada kendimi ülkemde hissediyorum ve hiç yabancılık çekmiyorum. Türk modacıların dünya standartlarındaki koleksiyonlarını sunmaktan büyük keyif alıyorum" dedi. Lescova, konuşmasına şöyle devam etti: "7 yıllık modellik hayatımda çok defileye çıktım ama Türk modacıların büyük dev markalardan eksikleri yok! Bence bu Türk modası adına Türkiye'nin gurur duyabileceği bir olay"