kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Holmes, kızının tüm bakımıyla kendisi yakından ilgileniyor.

Katie çalışmak istiyor ama Tom izin vermiyor

Tom Cruise ve Katie Holmes'ün evliliklerinin birinci yılı doldu. Evlendiğinden beri sadece bir film çeken Holmes, artık işinin başına dönmek istiyor. Ancak eşinin çalışmasını istemeyen Cruise, ona karşı çıkıyor ve çift bu nedenle sürekli tartışıyor..
Bir yıl önce peri masalı gibi bir düğünle İtalya'da evlenen Tom Cruise ve Katie Holmes çifti, şu sıralar zor günler geçiriyor. Cruise'la evlenmeden önce oyunculuğunu dilediği gibi yapabilen Holmes; evlendiğinden bu yana sadece tek bir film çekebildi. Geçtiğimiz günlerde Amerika'da görücüye çıkan filmi 'Mad Money' dışında başka hiçbir iş yapamayan güzel aktris, evlendiğinden bu yana sadece eşi ve kızı Suri'yle ilgileniyor.

YATAKLARINI AYIRDILAR
18 aylık Suri için kariyerini geri plana atan Holmes, artık setlere geri dönmek istiyor ancak Tom Cruise eşinin çalışmasını istemiyor. Cruise, genç eşinin önceliğini kızına vermesini istiyor. 18 Kasım'da, yakın arkadaşlarıyla birlikte Beverly Hills'te evlilik yıldönümlerini kutlayan çiftin arasının bu nedenle uzun süredir kötü olduğu söyleniyor. Holmes'e yakın kaynaklar, genç kadının sıkıntısı sürekli alışveriş yaparak gidermeye çalıştığını söylüyor. Öte yandan ünlü çiftin, bir süredir yataklarını ayırdıklarını da iddia ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Tom Cruise'un yeni filmi 'Lions for Lambs'in tanıtımı için Roma'ya giden çiftin, konaklamak için ayrı otelleri seçmesi, aralarındaki sorunları kanıtlıyor.