kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı Recep İvendik pencere önünde bira içen adam olarak tanınıyor.

Gişesine inandılar dört yapımcı ortak oldular

MEHMET ÇALIŞKAN MAGAZİN
Şahan Gökbakar'ın rol aldığı 'Recep İvedik'in gişedeki iddiasına dört yapımcı Mehmet Soyarslan, Faruk Aksoy, Ayşe Germen ve Raif İnan da ortak oldu. Yapımcılar filmi seri haline getirmeyi düşünüyor ..
Şahan Gökbakar, televizyon programı 'Dikkat Şahan Çıkabilir'deki tiplemesi 'Recep İvedik'i beyazperdeye taşıdı. Filmin en belirgin özelliği; bu yapıma, dört yapımcının da ortak olması... Mehmet Soyarslan (Özen Film), Faruk Aksoy (Aksoy Film), Ayşe Germen (Aksoy Film) ve Raif İnan'ın (Kirli Kedi) ortak olmalarının nedeni ise 'Recep İvedik'in gişede yakalayacağına inandıkları başarı... Ayrıca dört yapımcı Türk Sineması'nın en çok izlenen filmi olacağı iddiasıyla para yatırdıkları 'Recep İvedik'i seri film haline getirmeyi de kararlaştırdı. Kıl yumağı halindeki 'Recep İvedik', şimdi sinemaya Antalya'daki tatil macerasıyla adım atıyor.

YÖNETMENİ KARDEŞİ
Filmin yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın kardeşi Toğan Gökbakar yapıyor. Recep İvedik'de Şahan Gökbakar'a Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin, Nedim Doğan ve Vural Buldu eşlik ediyor. Gökbakar kardeşler de televizyonda yayınlandığı günlerde internette 5 milyon kişi tarafından tıklanan 'Recep İvedik'in en çok izlenen film olacağı konusunda kendilerine güveniyor.
Haberin fotoğrafları