kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Karadeniz 6 yaşında bir kız çocuğunu aldı. Onun cansız bedenini geri veren dalgalar denize atlayan babasını ise hâlâ saklıyor

Belki kayaya sıkışıp hayatta kalmıştır

Güngör KARAKUŞ-Müslim SARIYAR SABAH
Kızı için denize atlayan Cemal Gökhan hâlâ bulunamadı. Yakınları, "İyi yüzme bilirdi belki bir kaya boşluğuna sıkışmıştır" diyerek son bir umut bekliyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Belki kayaya sıkışıp hayatta kalmıştır
Sarıyer Rumelifeneri'nde önceki akşam yaşanan dalga faciasında 6 yaşındaki kızı ölen, kendisine ise ulaşılamayan 40 yaşındaki Cemal Tayfun Gökhan'ın, yakında çalıştığı firmanın Avrupa sorumlusu olacağı ve ailesiyle birlikte İspanya'ya yerleşmeyi planladığı öğrenildi. Geleceğe dair umutları ve planlarıyla birlikte dalgalara gömülen Gökhan'ın bulunması için çalışmalar dün de sürdü. Ancak dalgalar, dün de dalışa izin vermedi.

DALGALAR ARAMAYA ENGEL
Gökhan'ın bulunması için gece geç saatlere kadar devam eden arama çalışmalarına dün sabah yeniden başlandı. Ancak aileyi paramparça eden dalgalar bu kez de dalgıçların dalışını engelliyordu. Aramalar bu nedenle 4 Sahil Güvenlik botu ve bir Sahil Güvenlik helikopteri ile gün boyu yüzeysel olarak yapılabildi. Sahil güvenlik, asker ve Gökhan'ın yakınları, dürbünleriyle dalgalı denize baktı. Ailenin getirdiği dalgıç ise yaptığı bir denemenin ardından kıyıya çıkarak "Beklemekten başka yapacak bir şey yok" dedi. Bir ara denizde sarı bir nesne görülünce sahilde bekleyen kalabalık heyecanlandı, ancak bunun da bir kova olduğu anlaşıldı. Sahilde endişeli bir şekilde bekleyen ailenin yakınları ise, "Çok iyi yüzme bilirdi. Belki bir kayalığın içindeki boşluğa sığınarak hayatta kalmayı başarmıştır" diyorlardı. Jandarmanın uyarılarına aldırmayan Gökhan'ın yakınları, dalgaların vurduğu kayalara yaklaşarak boşluklara baktı.

KOLOMBİYALI EŞ PERİŞAN
Kızının ölümü, eşinin de denizde kaybolmasıyla sinir krizleri geçiren Aleksandra Gökhan, Amerikan Hastanesi'nde psikolojik tedavi görmeye başladı. Dün sabah hastaneye gelen bir papazla birlikte eşinin bulunması için dua eden genç kadın ve yakınlarının, halen Gökhan'ın sağ olarak bulunacağı umudunu yitirmedikleri öğrenildi.
Haberin fotoğrafları