kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Cemre Mirel, Türkiye'deki bir güzellik yarışmasında finale kaldığını söyledi.

Ünlü F1 pilotunun sevgilisi Türk çıktı

DIŞ HABERLER
İngiliz Sun gazetesine konuşan Türk kızı Cemre Mirel, 10 ay ilişki yaşadığı Mercedes McLaren takımının genç pilotu Lewis Hamilton için "Bana otomobilde seks yapmayı önerdi" dedi..
İngiltere'nin başkenti Londra'da haziran ayında bir pubda tanıştığı Formula 1 pistlerinin yükselen yıldızı Lewis Hamilton'u kendine hayran bırakan Türk kızı Cemre Mirel, 10 ay yaşadığı ilişkinin sırlarını Sun gazetesine anlattı. Gazeteye, Türkiye'deki bir güzellik yarışmasında finale kaldığını söyleyen 20 yaşındaki Mirel, Mercedes McLaren takımında yarışan 22 yaşındaki pilot için "Fantezi dünyası inanılmaz genişti" dedi. Cemre Mirel, eski sevgilisinin kendisine yaptığı en ilginç teklifin otomobilde cinsel ilişkiye girmek olduğunu belirtti. Mirel "Bunu kabul etmedim. Ama onu yarış elbiseleri üzerindeyken birlikte olmaya ikna ettim" dedi.

AYAK FETİŞİSTİYDİ
Hamilton'un tüm sırlarını anlatan Cemre Mirel, ünlü pilotun ayak fetişisti olduğunu da söyledi. Modellik yapan Mirel, "Benimle ilişkiye girmeden önce ayaklarıma pedikür yaptırmamı ister, daha sonra kontrol ederdi" diye konuştu. Ünlü yarışçıyla ayrılıklarına yoğun iş programının neden olduğunu belirten Türk kızı, "Bir ara ciddi bir ilişkimiz olduğunu düşünmeye başlamıştım" dedi.
Haberin fotoğrafları