kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Zorlayıcı rollerde oynamak istiyoruz

* 'Hepsi 1'de oynadığınız karakterler size benziyor. Siz aslında nasıl karakterleri canlandırmak istersiniz?
CEMRE:
Geçen gün ben de bunu düşündüm. Görsel olarak değil, sadece oyunculukla izleten bir şey yapmak isterim. Makyajsız, güzel görünmek zorunda olmayan bir karakter mesela... Hırçın bir tip olabilir, kötü bir tip olabilir. Ama 'ciks' bir kızı oynamak istemem. Zor bir rol olsun isterim. "Ne yapacağım ben şimdi?" diyebileceğim bir rol olmalı. İlle de etik ve doğru şeyler oynanması gerekmiyor...
EREN: Geçen gün Fatih Akın'ın yönettiği 'Yaşamın Kıyısında' filmini izledim. Orada Nurgül Yeşilçay'a bayıldım. "İşte oyunculuk bu!" dedim. Gerçekten de öyle bir rolü canlandırmak isterdim.

LOPEZ'İ BEĞENİYORUM


* Ama Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı rolde aykırı bir durum da söz konusuydu...
EREN:
Orada aykırılığın yanında çok şey var. Oyunun sıcaklığı burada zaten. O aykırı ilişkiyi de yaşıyor, kaçakçılık da yapıyor.. . İşin içinde birçok şey var. Mükemmel bir şeydi...

* Gülçin ve Yasemin siz nasıl bir rolde oynamak isterdiniz?
GÜLÇİN:
Bu konuda ben Jennifer Lopez'i çok takdir ediyorum. Çünkü kendini öne çıkaran şeylerde oynuyor. Ya dans ediyor, ya dövüşüyor. Yani hep fiziksel bir şeyler var. Görsel anlamda da kendisini çok iyi kullanıyor. Ben de şarkı söyleyebileceğim ya da dans edebileceğim müzikal bir filmde olabilirim. Tatlı bir kızı oynamayı da çok isterim.
YASEMİN: Ben kötüyü oynamak istiyorum. Kötü düşünen bir insan olmadığım için bu benim için zor bir rol olur... Bir katil ya da kötü bir polisi canlandırabilirim.