kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Klasik olma yolunda ilerliyor!

İstanbul'un elitlerinin favori mekanlarından Vogue, yaklaşık 500 kişinin katıldığı bir davetle 10. kuruluş yıldönümünü kutladı....
Bir süredir sakin geçen İstanbul gece hayatında, bu hafta ciddi anlamda bir kıpırdanma oldu. Saman alevi gibi parlayan birkaç davet dışında bir süredir evden kapı dışarı çıkamayan İstanbul'un elitleri, bu hafta sosyalleşme imkanı buldu. İstanbul Doors Restaurant Group bünyesinde bulunan ve 1997 yılından itibaren Akaretler'deki BJK Plaza'nın üst katında hizmet veren Vogue Restaurant& Bar'ın 10. kuruluş yıldönümü için verilen davet de bunlardan biriydi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı davet için mekan tamamen yeni bir atmosfere büründürülmüştü. Konukların giriş yaptığı alandan itibaren her yer siyah halılarla kaplanırken, gümüş renkli aksesuvarlar ve farklı renklerdeki çiçekler mekana ayrı bir ambiyans katmıştı.

TAM BİR ŞIKLIK YARIŞI VARDI
Klasikler arasına girmek için bir hayli yol kat eden Vogue'un 10. kuruluş yıldönümünü oldukça ciddiye alan konuklar tam bir şıklık yarışı içindeydi. Kaan Boyner ile aşk yaşayan Özlem Önal, geceye kardeşi Özben Yüksel ile birlikte gelirken; Kaan Boyner de müstakbel bacanağı Çağdaş Yüksel ile gelerek gazetecilerin birlikte görüntü almasını engelledi. Geç saatlerde mekana gelen konuklar ünlü DJ'lerin çaldığı parçalarla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Bakalım Vogue'cular bu istikrarlarını sürdürmeyi başarıp, 'Klasikler Ligi'ne adlarını yazdırabilecekler mi?