kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Abuk subuk şeylerden tartışma başlatırız

* 'Hepsi 1' dizisi başladığı günden beri oyunculuk anlamında sizde neler değişti?
CEMRE:
Önceden sahneye giriyorduk ve oynamaya çalışıyorduk. Şimdi sahnedeki durumu yaşamaya çalışıyoruz. Bu da bizde çok fazla şey değiştirdi. Çok daha fazla inanarak oynamaya başladık. Zamanla tecrübe kazanmaya başladık. Zaman her konuda olduğu gibi bu konu da da çok yardımcı oldu.
YASEMİN: Gitgide kameraya ve ışığa alıştık.
EREN: Çok güzel şeyler öğrendik. Ekibimizle çok güzel anlaşıyoruz. Annemden çok onları görüyorum.
CEMRE: Zaten ekip de bizim deli olduğumuza karar verdi! 'Dördünüz arasında normal bir tane yok' diyorlar. Biz 12 senedir beraberiz. Aramızda tartıştığımız zaman bütün ekip diken üstündeydi. Kavga ediyoruz sanıyorlardı.
YASEMİN: Tartıştığımız anlarda 'Şimdi biri seti terk edip gidecek' gözüyle bakıyorlardı. (Gülüyor) Artık biz tartışırken kimse ilgilenmiyor.

KAVGA NEDENİ ÇİKOLATA!


* Neden tartışıyorsunuz peki?
CEMRE:
Abuk sabuk şeylerden...
EREN: Aklınıza bile gelmeyecek kadar saçma şeyler...
CEMRE: Birimiz 'Sen çok çikolata yedin' diyor, diğerimiz de 'Sana ne benim çikolatamdan' diye çıkışıyor. (Gülüyor) Bir keresinde Eren kafama çikolata atmıştı mesela...
GÜLÇİN: Cemre, Eren'e çok şişmanladığı için 'Çikolata yemeyeceksin' dedi. Eren de 'Yiyecem yiyecem' diye tutturduğu çikolatayı, Cemre'nin kafasına attı. (Gülüyor) Sonra hep beraber gülmeye başladık.
CEMRE: O kadar abuk sabuk şeylerden tartışıyoruz ki, sonra neden tartıştığımızı bile unutuyoruz. O yüzden bize birşey olmaz. Biz herhangi bir konuda kavga ettikten beş dakika sonra eskisi gibi muhabbete devam ederiz.