kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Selülitle savaşı kazandılar!

Onlar Hollywood'un birbirinden güzel yıldızları... Ancak hepsi bir dönem, kadınların baş belası olan selülite karşı mücadele verdiler. İster zayıf olsun ister şişman, çoğu kadında bulunan selülitten ünlü yıldızlar nasıl kurtuldu merak ediyor musunuz? İşte starların özel formülleri

Soya sayesinde kurtuldu
İki çocuk annesi Oscarlı Reese Witherspoon, soya sütü sayesinde bacaklarındaki selülitleri yok ettiğini söylüyor. Tam bir kahve bağımlısı olduğunu itiraf eden güzel yıldız, kahveden de uzak kalmayı herkese tavsiye ediyor.

Tropik meyveler imdadına yetişti
Özellikle kalçasındaki selülitlerden çok şikayetçi olan genç aktris Mischa Barton, sushi ve tropik meyveler sayesinde selülitten kurtulduğunu söylüyor.

Kate koşarak formuna kavuştu
İncecik vücuduna rağmen bir dönem selülite karşı savaş veren ünlü aktris Kate Hudson, formuna koşarak kavuştu. Hudson, kardio egzersizleri de yapıyor.

Jessica şekeri kesti
Amerikalı şarkıcı-oyuncu Jessica Simpson, bacaklarındaki selülitlerden şekerli gıdalar ve asitli içeceklerden uzak durarak kurtulduğunu söylüyor. Güzel yıldız, soda bile içmiyor.

Bacakları bir felaket!
'Desperate Housewives' dizisinin yıldızı Felicity Huffman'ı görenler gözlerine inanamıyor. Ünlü aktrisin bacaklarındaki selülit sorunu apaçık görülüyor. Huffman, bu sorundan kurtulmak için her gün koşuyor.

Süper modellerin bile selüliti olabiliyor
Ünlü İngiliz model Kate Moss, yıllardır bacaklarındaki selülitlere karşı savaş veriyor ancak başaramıyor.

Ünlü model Karolina Kurkova'nın da kalçası selülitle dolu...

Emekli model Cindy Crawford da selülit mağduru. Crawford'un özellikle baldırlarında selülite rastlanıyor.
Haberin fotoğrafları