kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ashton Kutcher Demi Moore Rumer Willis Talullah Willis Bruce Willis

Ünlü yıldızlar anne-baba olmak hakkında ne bilir?

Belgin ÇOBAN
Bu sorunun yanıtı 'ma-aile' isimli kitapta... 30'dan fazla ünlünün çocuklarıyla yaşadıklarını ve annebaba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlattığı kitapta, ünlü yıldızların da normal ebeveynlerden farkı olmadığını görüyorsunuz..
Onları öğüt verecek ya da çocuk yetiştirme konusunda akıl verecek en son kişiler olarak görebilirsiniz. Veya çocuklarının burunlarını silmekten, tuvalet eğitimi vermekten aciz olduklarını düşünebilirsiniz. Ama hiç de zannettiğiniz gibi değil! Onlar ebeveynliğin bu dünyanın öncelikli sebebi, hevesleri, kutsal sorumlulukları her sabah erkenden mutlu olarak uyanmalarının sebebi olarak görüyor.

Hollywood'un ünlü yıldızları; 'ma-aile' isimli kitapta; çocuklarıyla yaşadıklarını, anne-baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlatıyor. Cindy Pealman'ın röportajlarının yer aldığı Artemis Yayınları'ndan çıkan kitabı okurken, flaşlar altındaki dünyanın aslında nasıl da sıradan olduğunu göreceksiniz. İşte kitapta ismi geçen ünlülerden bazıları ve onların çocuklarına ilişkin anlatımları...