kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tuğba Ekinci para cezasına çarptırıldı

Yeni Haber
Model Zeynep Yılmaz'ın aracına beyzbol sopasıyla vurarak zarar verdiği gerekçesiyle yargılanan şarkıcı Tuğba Ekinci, 2 bin 400 YTL para cezasına çarptırıldı.

Ümraniye 1. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan şarkıcı Tuğba Ekinci katılmadı. Şikayetçi model Zeynep Yılmaz'ın da katılmadığı duruşmada tarafları, avukatları temsil etti.

Görüşü sorulan Cumhuriyet savcısı, dosya durumu ve toplanan delillere göre, sanık Tuğba Ekinci'nin, daha önce de aralarında tartışma geçen model Zeynep Yılmaz'ın aracına sopayla vurarak zarar verdiğini belirtti.

Savcı, tarafların uzlaşma önerisine rağmen uzlaşamadıklarını da ifade ederek, sanık Tuğba Ekinci'nin ''mala zarar vermek'' suçundan cezalandırılması görüşünde olduğunu mütalaa etti.

Kararı açıklayan mahkeme hakimi, şarkıcı Ekinci'yi önce ''mala zarar vermek'' suçundan 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Hakim, sanığın bu cezasını, kişiliği, sosyal ve ekonomik durumunu göz önüne alarak, günlüğü 20 YTL'den 2 bin 400 YTL adli para cezasına çevirdi.

Şikayetçi Zeynep Yılmaz'ın avukatı Cesim Parlak, duruşma sonrası gazetecilerin soruları üzerine, Tuğba Ekinci'nin uzlaşma yoluna gitmediğini ve sonuçta böyle bir cezaya çarptırıldığını belirterek,

''Ceza, paraya çevrilmiş olsa bile siciline işlenecek. Ayrıca Tuğba Ekinci hakkında müvekkilimin aracına zarar verdiği için maddi ve manevi tazminat davası da açacağız'' diye konuştu.