kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kumar oynarken yakalananlar tepki gösterdi.

Bilgisayar şirketi kumarhane çıktı

Fatih ULAŞ SABAH
Bilgisayar şirketi olarak görünen işyerine yapılan baskında kumarhane ortaya çıkarıldı. Yedisi kadın 42 kişi yakalandı..
İstanbul polisinin son günlerde gizli kumarhanelere yönelik baskınları artarken, Üsküdar'da bilgisayar yazılımı şirketi olarak görülün bir iş yerinin de kumarhane olduğu belirlendi. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün akşam saatlerinde, ihbar üzerine Altunizade Mahir İz Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanının 3'üncü katında bilgisayar yazılımları üzerine çalışan işyerine kumar oynatıldığı gerekçesiyle baskın yapıldı. Çok sayıda bilgisayar ile birlikte dört adet blackjack masası, bir adet rulet masası, poker kağıtları ve çok sayıda oyun pulu ele geçirildi. Ofisteki bilgisayarların da kumar amacıyla kullanıldığı tespit edilirken aralarında kumar oynatanlarında bulunduğu yedisi kadın, 42 kişi gözaltına alındı.

İKİSİ YABANCI KADIN
İşyerini kumarhaneye çevirdiği ileri sürülen Mustafa K. ile gözaltına alınan krupiyer ve müşteriler, sorgulanmak üzere Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Gözaltına alınan kadınlardan ikisinin yabancı uyruklu olduğu belirlendi.