kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ERIC CLAPTON İLE ANILDI John İlhan'ın kızı Yasmin'in de konuşma yaptığı törende İlhan, Eric Clapton'un ölen kızı için yazdığı Tears In Heaven adlı şarkıyla anıldı.

Babam artık cennette

Sabah koşusunda kalpten ölen işadamı John İlhan'ı anma töreninde, kızının sözleri konukları ağlattı. Törene Erdoğan da mesaj yolladı..
Geçtiğimiz ay sabah koşusu sırasında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Avustralya'nın en zenginlerinden Türk asıllı işadamı John İlhan için dün ailesi tarafından bir tören düzenlendi. Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bir taziye mesajı gönderdi. İlhan'ın eşi Patricia ve üç çocuğu dışında Victoria eyaleti siyasetçileri ve işadamlarının da bulunduğu yüzlerce kişinin katıldığı törende, İlhan'ın 10 yaşındaki kızı Yasmin, babasını okuduğu bir yazıyla andı. Küçük kız, "Dünyanın en iyi babası" dediği İlhan için şöyle konuştu: "Herkes bana gelip babamın kesinlikle cennete gideceğini söylüyor. Herkes babamı çok sevdi ve onu tanımasalar bile çok üzülüyorlar."

YARDIMA KOŞANLARA TEŞEKKÜR
Eşi Patricia da eşinin kalp krizi geçirdiği sırada yardımına koşan iki kişiye özel olarak teşekkür etti. İlhan'ın arkadaşlarından Eddie McGuire da törende Başbakan Erdoğan'ın gönderdiği başsağlığı mesajını okudu. Törende konuşan Victoria eyaleti Başbakanı John Brumby de, eyaletin üstün bir bireyi kaybettiğini belirterek, İlhan'ın azimli ve mükemmel bir girişimci olduğuna değindi. Avustralyalı şarkıcı Vanessa Amorosi de Eric Clapton'un "Tears in Heaven (Cennetteki Gözyaşları)" adlı şarkıyı söyleyerek İlhan'ı andı. "Crazy John" adlı telekomünikasyon şirketinin sahibi olan İlhan, 23 Ekim'de sabah koşusu yaparken kalp krizi geçirerek
Haberin fotoğrafları