kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Kasım 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İtfaiye ekipleri yangını iki saatte kontrol altına alabildi. Evin arka kısmında Ayşe Toner'in başı ezilmiş cesedi bulundu.

Cinayeti yangınla gizlemek istedi

Murat KOSE SABAH
Baltayla başı ezilmiş halde bulunan kadının ayrıldığı eşi tarafından başka erkeklerle birlikte olduğu gerekçesiyle öldürüldüğü anlaşıldı..
Kastamonu'da bir evdeki yangının ardından cinayet çıktı. Evde tek başına yaşayan 47 yaşındaki Ayşe Toner'in ayrıldığı üçüncü eşi tarafından baltayla işkence yapılıp, kafası ezilerek öldürüldüğü ve daha sonra evin ateşe verildiği belirlendi.

İŞKENCE DE YAPTI
Cumartesi gecesi saat 22.00 sıralarında Honsalar mahallesi Mağara sokaktaki iki katlı evin yandığı ihbarı, itfaiye ve polisi alarma geçirdi. Evin çatısını saran alevlerin bitişik evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürüten itfaiye ekipleri, yaklaşık iki saatlik uğraş sonunda yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarına devam etmek için eve giren itfaiye ekipleri, evin arka kısmında bulunan bir odada Ayşe Toner'in cesediyle karşılaştı. Kadının kafasının balta ile vurularak ezildiği ve öldürülmeden önce baltanın sapı cinsel organına sokularak işkence yapıldığı belirlendi. Güvenlik güçleri cinayetin ardından evin kundaklandığını tespit etti. Olayla ilgili olarak Ayşe Toner'in kısa süre önce ayrıldığı üçüncü kocası S.T. gözaltına alındı. S.T.'nin ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilirken, cinayette kullanılan suç aleti balta da ele geçirildi. S.T.'nin eski eşini başka erkeklerle birlikte olduğu için öldürdüğünü söylediği iddia edildi. Adliyeye sevk edilen S.T. tutuklandı.
Haberin fotoğrafları