kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Mia Farrow Michelle Williams 1968

Günümüz yıldızları ikonların kopyası

Bugünün ünlü aktrisleri, beyazperdeye damgasını vuran efsane yıldızlara olan benzerlikleriyle dikkat çekiyor. Giyim tarzlarıyla geçmişin sinema ikonlarını örnek alan genç aktrisler, görünümleriyle onların birer kopyasıymış gibi duruyor..
Michelle Mia'nın kopyası gibi
Michelle Williams, geçtiğimiz şubat saçlarını kestirerek Farrow'un kopyası oldu. Farrow, 1968'de 'Rosemary's Baby' adlı film için saçlarını kestirmişti.

Hayırseverliğini örnek alıyor
Audrey Hepburn, çocuk hakları için çalışıyordu. Efsane yıldızın yardımseverliğini örnek alan Natalie Portman da fakirliğe karşı savaşıyor.

Modellikten oyunculuğa
Jane Fonda gibi Jessica Biel de sinemadan önce modellik yaptı. Güzelliğinin beyazperdede avantaj olduğunu söyleyen Biel, tarzıyla Fonda'yı andırıyor.

Katie yeni Jackie Kennedy Onassis
Kocaman gözlükler, uzun siyah trençkotlar ve boynu öne çıkaran straples elbiseler... Tom Cruise'un eşi Katie Holmes'un giyim tarzında Jackie Kennedy Onassis'ten ilham aldığı görülüyor.

Evlilik sayılarıyla yarışıyorlar
Başından sekiz evlilik geçen, Richard Burton'la iki kez evlenen Elizabeth Taylor'ı, üç evlilikle Jennifer Lopez takip ediyor. Ünlü şarkıcı, davetlerde Taylor'ın şıklığını örnek alıyor.

Reese Witherspoon işe Oscar'la başladı
Genç aktris Reese Witherspoon, oyunculukta Grace Kelly'nin izinden gidiyor. 2005 yılında 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscarı'nı kazanan Witherspoon, 1954 yılında aynı ödülü alan Kelly'i örnek alıyor. Genç aktris, fiziğiyle de Kelly'e benziyor.

Hık demiş Marilyn'in burnundan düşmüş
"Belki platin sarısı saçlarım, belki de vücut tipim nedeniyle beni Marilyn Monroe'ya çok benzetiyorlar" diyor Scarlett Johansson. Genç aktris, Monroe'yu örnek aldığını da söylüyor.

Eva da Sophia'nın star ışığı var
32 yaşındaki Eva Mendes, küçüklüğünden beri Sophia Loren'e benzetildiğini söylüyor. 73 yaşında olan Loren'in gençliği, Mendes'i andırıyor.
Haberin fotoğrafları