kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Kasım 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ünlü tenor Hakan Aysev, 'Kırmızı Ev' adlı müzikalde hayranlarının karşısına mafya babası rolüyle çıkıyor. Rolünü çok sevdiğini belirten sanatçı, en büyük hayalinin operayı geniş kitlelere benimsetmek olduğunu söylüyor

Tenor Hakan Aysev mafya babası oldu!

AA
Hakan Aysev, Başkent'te düzenlenen ODTÜ Sanat Festivali'ne konuk oldu. Festival kapsamında önceki gün sahnelenen 'Kırmızı Ev' adlı müzikalde rol alan ünlü tenor, Luici Castello adlı bir mafya babasını canlandırdı.

HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Gürçil Çeliktaş'ın sahneye koyduğu müzikalde rol aldığı için çok mutlu olduğunu belirten Aysev şöyle konuştu: "Artık seyirci sahnede farklı şeyler görmek istiyor. Bu yapıt bu ihtiyaca cevap verecek. Her zaman Devlet Opera ve Balesi eski Genel Müdürü Meriç Sümen'le aynı sahneyi paylaşmayı hayal etmişimdir. Bu müzikal bana bu imkanı da verdi."

MAGAZİNİ KULLANIYORUM
Hedefinin mümkün olduğunca Türkiye'deki insanlara operayı sevdirmek olduğunu belirten Aysev, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son 6-7 aydır operayı sevdirmek için magazini planlı bir biçimde kullanıyorum. Artık yolda yürürken insanlar beni tanıyor, bana el sallıyor. Ama maalesef hala Atatürk Kültür Merkezi'nin yerini bilmeyen taksi şoförleri var. Operayı popüler kılmak için elimden geleni yapacağım."