kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Albümünü alanın meşesi olacak

'Havva ve Su' isimli ilk albümüyle müzik piyasasına giren Sibelle, ilginç bir promosyona imza attı. Albümünü alan herkes için TEMA Vakfı tarafından bir meşe tohumu dikilecek..
Dokuz yaşından itibaren kendini sahnede hayal eden Sibelle, ailesinin engellemesi yüzünden profesyonel anlamda müziğe tam 35 yıl sonra 'Merhaba' dedi. İlk albümü 'Havva ve Su' ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapan Sibelle ilginç bir promosyona da imza attı. Çevreci kimliğini albüme yansıtan Sibelle'nin albümünü alan her bir kişi için Tema Vakfı tarafından bir meşe ağacı tohumu dikilecek. Albüm için özel hazırlanan kartonette de Sibelle'nin imzası bulunan bir TEMA hatırlatması var: "Yeşil bir dünyaya sizinle birlikte katkıda bulunmaktan çok mutluyum."

9 ŞARKI ONUN
Atilla Şen ve Sibelle'nin prodüktörlüğünü üstlendiği 'Havva ve Su' albümünde on şarkı bulunuyor. Serkan Sönmezocak, Semih Erdoğan ve Ozan Çolakoğlu albümün aranjörleri. Albümde yer alan dokuz şarkının söz ve müziği Sibelle'ye ait. Bir çocuk annesi olan Sibelle, albüme 'Havva ve Su' adını vermesini şöyle açıklıyor:"Havva, şu günlerde gerçekten yaşamsal önemi olan su ve kadını simgeliyor."