kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Beyaz Melek'e 170 salon

Bülent İPEK MAGAZİN
Mahsun Kırmızıgül'ün senarist ve yönetmen olarak imza attığı ve tiyatronun usta isimleriyle birlikte rol aldığı 'Beyaz Melek' filmi, 16 Kasım'da 170 sinema salonunda birden vizyona girecek..
Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, ayrıca hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı sinema filmi "Beyaz Melek," 16 Kasım'da gösterime giriyor. 170 sinema salonunda birden gösterime girecek filmin galası 12 Kasım'da İstinye Park'ta gerçekleştirilecek. Yıldız Kenter, Nejat Uygur, Toron Karacaoğlu, Erol Günaydın ve Gazanfer Özcan gibi duayen tiyatro oyuncularının da rol aldığı film, son günlerini huzurevi şartlarında geçirmek zorunda kalan yaşlılara ayna tutuyor. "Beyaz Melek," ekonomik gelişme ve modernleşmeyle birlikte yaşlılara yer verilmeyen yeni aile düzenini sorguluyor.

ÜÇ MİLYON DOLARA MAL OLDU
Mahsun Kırmızıgül, "Sinemanın asıl izleyici kitlesini oluşturan gençler düşünüldüğünde, yaşlılarla ilgili bir film yapmak yapımcılar için riskli bir durumdur. Ancak bu nedenden dolayı yaşlılarla ilgili bir film yapmaktan kaçınmak ahlaki sorumluluklardan da kaçmak anlamına gelecektir. Biz böyle kaygılar duymuyoruz" dedi. Kırmızıgül, filmin bütçesinin üç milyon dolar olduğunu söyledi.
Haberin fotoğrafları