kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÖNCE

Jolie 5 kilo birden aldı

Geçtiğimiz hafta İtalya'da vereceği konferansı 'kişisel nedenler'le iptal eden Angelina Jolie'nin hamile olduğu iddia edildi. In Touch dergisine göre; kısa sürede 5 kilo alan Jolie yine hamile!..
Şu sıralar Hollywood'da Angelina Jolie'nin yeniden hamile kaldığı konuşuluyor. Yaz boyunca incecik görüntüsüyle dikkat çeken Jolie, hızla kilo alıyor ve göğüsleri büyüyor. Her zaman iştahsızlıktan şikayet eden güzel yıldıza yakın kaynaklar, Jolie'nin daha önce ağzına koymadığı şeyleri bile yemeye başladığını dile getiriyor.

İDDİALARI YALANLAMIYOR
Eylül ayının başından beri New York'ta bulunan jinekoloğunu sık sık ziyaret ettiği gözlenen ünlü aktrisin; geçtiğimiz haftalarda hamilelik için test yaptırdığı da iddia ediliyor. Herkes onun zayıflıktan yataklara düşeceğini düşünürken, güzel yıldız son birkaç ayda yaklaşık 5 kilo alarak şaşkınlık yarattı. 29 Ekim'de İtalya'da Birleşmiş Milletler tarafından düzenlenen bir konferansa katılması beklenirken, kişisel sebeplerden ötürü konferansa katılamayan Jolie'nin bu tavrı, İtalyan basınında da hamile olduğuna dair haberlerin çıkmasına neden oldu. Angelina Jolie'nin iddiaları yalanlamak için hiçbir çaba göstermemesi de dikkat çekiyor.
Haberin fotoğrafları