kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kamyon dehşeti

Müslim Sarıyar - Ercan SARIKAYA - Mustafa KAYA / M
Freni patlayan hafriyat kamyonu, Çağlayan'da aralarında bir öğrenci servisinin de bulunduğu 22 aracı adeta biçti. Korkunç kazada servisin hostesi Nuran Tezcan öldü, 12 öğrenci ve servis şoförü yaralandı servisindeki kurtuldu. servisindeki kurtuldu...
İLİŞKİLİ HABERLER
Kamyon dehşeti
Çağlayan'da bir hafriyat kamyonu dehşet saçtı. Freni patlayan toprak yüklü kamyon, biri okul servisi toplam 22 araca çarptı. Kazada okul servisinde hosteslik yapan bir kadın hayatını kaybederken, 12 öğrenci ile servis minibüsünün şoförü mucize eseri yaralı kurtuldu. Korkunç kaza dün akşam saatlerinde Çağlayan Kağıthane Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddeden yokuş aşağı inmekte olan Ömer Faruk Oğlak (28) yönetimindeki toprak yüklü kamyonun freni bir anda boşaldı. Kontrolden çıkan kamyon hızla aşağı doğru inmeye başladı. Önünde giden araçlara çarpa çarpa yoluna devam eden kamyon son olarak İstek Vakfı Atanur Oğuz İlköğretim Okulu öğrencilerinin bulunduğu servis minibüsüne çarptıktan sonra yol üzerine devrilerek durdu. Kamyonun 22 araca çarptığı kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Kazada hurdaya dönen servis minibüsünde hosteslik yapan sürücü Toygun Tezcan'ın annesi Nuran Tezcan (50) hayatını kaybetti. Sürücü Tezcan ile 12 öğrenci de yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kol ve bacaklarında kırıklar bulunan öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, kazanın duyulması üzerine yaralı öğrencilerin aileleri hastanelere akın etti.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA
Olay yerinde bazı vatandaşların saldırısına uğrayan kamyon sürücüsü Ömer Faruk Oğlak polis ekiplerince gözaltına alınarak Çağlayan Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazada hayatına kaybeden Nuran Tezcan'ın cesedi Şişli Etfal Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı haber alan İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer ise, hastanelerdeki yaralı öğrencileri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
Haberin fotoğrafları