kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Selcan Yılmaz

Halk Ne Diyor?

Nasıl bir anne bu; çocuklarını bırakıyor?..
Gaziantep'te bir hafta önce anneleri evi terk eden ve babalarıyla birlikte yaşayan yaşları 5 ile 10 arasında değişen 3 kardeş, yataklarında ölü bulundu. Anne, babayı suçladı.

İBRAHİM ÇİFTÇİ: Aile içi kavgalardan hep çocuklar zarar görüyor. Bu kavgalar, genelde ekonomik kaynaklı. Hükümet bir an önce ekonomik reformlara yönelmeli.

BÜŞRA SÖNMEZ: Yazık çocuklara. Anne nasıl bir anne? Evden gidecekse çocuklarını da alsın yanına. Bu kafa bizde olduğu sürece bu olaylarla daha çok karşılaşacağız.

ASYA ÇAY: Bu caninin asılması lazım, ibret olsun diye. Hatta işkenceyle öldürülmeli, çocukların çektiği acıyı çeksin diye.

FİGEN İNEZ: Bir anne üç çocuğunu bırakıp gidiyorsa, ilk önce o anneyi yargılamak lazım. Eşini bırakabilirsin ama çocuklarını asla bırakamazsın!

ERSOY SEÇER: İbrahim Bey'in söylediklerine aynen katılıyorum, ailelerin bu duruma gelmesinin en büyük faktörü ekonominin bozuk olması. İş bulamayıp bunalıma giriyorlar. Ve psikolojilerinin bozulmasının sonucu olarak bu tür olaylar oluyor. Bu tür olayların günden güne artması, insanları bu gibi çıkmazlara sokabiliyor.
Haberin fotoğrafları