kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Kasım 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Suat Sungur otistik rolüne seçilmesinde aldığı kiloların da etkili olduğunu söyledi.

Sanal oyuncu dönemi başlıyor

Bülent İPEK
Yurtdışından getirdikleri holografi makinesiyle sahnede sanal oyuncular yaratacaklarını söyleyen Nedim Saban: Otistik bir çocuğun hayatını konu alacak yeni oyunumuz için Sabancılar'dan destek istiyoruz..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sanal oyuncu dönemi başlıyor
Tiyatrokare yeni oyunlarını bir basın toplantısı ile tanıttı. Tiyatrokare'nin sezondaki ilk oyunu; başrollerini Metin Serezli ve Özlem Tekin'in paylaştığı 'Kim O' isimli romantik komedi olacak. 'Babamla Dans' adlı ikinci oyunda ise bir dansçının otistik çocuğuyla (Suat Sungur) olan olağanüstü ilişkisi anlatılacak. Türk Tiyatro tarihinde ilk kez, üç boyutlu efektler veren holografi makinesi kullanılarak, ünlü dansçı Oktay Keresteci de sahneye taşınacak.

DEKOR OLAYINI KALDIRACAĞIZ
Tiyatrokare'nin sahibi Nedim Saban, "Getirdiğimiz holografi makinesi sayesinde artık yavaş yavaş dekor olayını da tiyatrodan kaldıracağız" dedi. Türkiye Sakatlar Derneği'yle sıkı bir çalışma içinde olduklarının altını çizen Saban, sözlerini şöyle sürdürdü: "Otistik çocukları izliyoruz. Galamızda Sabancı Ailesi'ni de aramızda görmek istiyoruz ama tiyatrocuların onlara ulaşması çok zor. Böyle bir oyuna Sabancı Vakfı duyarsız kalmayacaktır."