kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Burcu Özkanca - Barış Aksavaş

Belki yine birbirimize aşık olabiliriz!

İLKER GEZİCİ
Türkan Şoray ile eski eşi Cihan Ünal, 'Aşk Yeniden' adlı dizilerinin tanıtımında imalı konuştu: Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz, yeniden bir aşk yaşayabiliriz..
İLİŞKİLİ HABERLER
Belki yine birbirimize aşık olabiliriz!
Türk Sineması'nın 'Sultan'ı Türkan Şoray ile 20 yıl önce boşandığı eski eşi Cihan Ünal'ı 24 yıl sonra aynı projede biraraya getiren 'Aşk Yeniden' dizisinin tanıtımı; Beykoz'daki Acar Çiftliği'nde yapıldı. Dizide tıpkı gerçek hayatlarındaki gibi; evlenip ayrılan, ancak kızları için biraraya gelen bir çifti canlandıran ikili, hallerinden memnun olduklarını söyledi.

Sevdiği kadar kıskanç
'Aşk Yeniden'de kocasına karşı çok kıskanç bir kadını canlandıran Türkan Şoray, gerçek hayatta da kıskanç olduğunu açıkladı. Gazetecilerin "Ne kadar kıskançsınız?" sorusunda ise Cihan Ünal devreye girerek, "Sevdiği kadar" cevabını verdi. Ünal'ın kendisine dair yaptığı bu açıklama Türkan Şoray'ın çok hoşuna gitti. Kızları Yağmur için sık sık biraraya geldiklerini ifade eden Şoray ile Ünal, "Aranızda yeniden bir aşk yaşanır mı?" sorusunu da gülerek şöyle yanıtladı: "Hayatın ne getireceği belli olmaz. Biz zaten Yağmur için sık sık biraraya geliyoruz. Kızımız Yağmur da bu durumdan oldukça memnun."

Diğerlerinden farklı
Ünlü çift, 'Aşk Yeniden'in rakiplerinden farklı olduğuna dikkat çekerek, "Türkçe'yi iyi kullanmaya özen gösteriyoruz" dedi. İlk bölümü cumartesi akşamı TRT 1'de yayınlanacak olan 'Aşk Yeniden' adlı komedi dizisinde, Türkan Şoray ve Cihan Ünal'a şu oyuncular eşlik ediyor: Zerrin Tekindor, Kemal İnci, İlkay Saran, Barış Aksavaş, Merve Boloğur, Burcu Özkanca ve Ozan Dağgez. Ay Yapım tarafından çekilen dizinin yönetmenliğini ise Bora Tekay yapıyor.