kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Kasım 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Bir kadının en erotik yeri neresidir?

Yıllardır kadın milletinin söylediği bir 'yalan' var. Kadınlar diyor ki; "Erkekler kadınları bir seks objesi olarak görüyor!" Vallahi külliyen yalan! Erkekler mi kadına, 'mini etek giyin' diyor. Erkekler mi kadına, 'göğüslerini açıkta bırak' diyor. Erkekler mi kadına, 'etek yırtmacının boyu, kısa eteğinin boyundan daha uzun olsun' diyor. Vallahi de, billahi de, tillahi de demiyor. Ama kadın, yıllardır kendisini var eden gerçeğin adını çok iyi biliyor. Hep de o gerçeğin ardına sığınıyor. Sığındığı şeyin ardında ise cinsellik var. Peki öyleyse; kadın, yıllardır sahip olduğu bu öldürücü silahı kime karşı kullanıyor? Erkeklere! Kadının elinde cinsellikten başka daha güçlü bir silah var mı? Yok. Öyleyse gerçek şu ki; 'cinsellik eşittir kadın.'

Elbisenin aralığı
Reklamcılar bile erkek milletine bir fincan kahve içirmek için, kadının buram buram çevresine yaydığı cinselliğini kullanıyor. Ayrıca modacılar da, kadında seksiliği ön plana çıkartarak, yeni tasarladıkları ürünleri anca satabiliyorlar. Ama bence en önemlisi; kadın, hemcinsine karşı fiziki güzelliğini kullanıyor. Yoksa, güzel ya da çirkin kadın ayrımı günümüze kadar nasıl gelmiş olabilir ki? Sakın yanlış anlamayın. Güzel ya da çirkin kadın ayrımı yapan erkek milleti değil. Bunu yapan kadın milletinin ta kendisi. Şimdi sorarım size; "Bir kadının en erotik yeri neresidir?" Elbetteki kadın vücudunun çırılçıplak olan hali değil. Kadın vücudunun en erotik yeri, 'elbisenin aralık durduğu yerdir!' Peki, elbisenin aralığını belirleyen kim? Yine kadının kendisi!

Teşhirci kadın
Şimdi söyler misiniz bana, zavallı erkekler bu durum karşısında ne yapsın? 'Tavlanma sanatı'nın içinde istenmeden de olsa alıcı durumuna getiriliyor erkek. Ondan sonra da bu durumun adı, 'erkekler kadınları seks objesi olarak görüyor' oluyor. Esas siz, kendini 'teşhir eden kadına' bakın. Yoksa, gören göze sahip olan erkek ne yapabilir ki? Erkekler, kendini teşhir eden o kusursuz fiziğe sahip kadınlara baktıkları zaman hep şunu hatırlıyor; "Yaradan herkese eşit davranmamış!" Erkek milletinin aklına ne yazık ki cinselliği sokan, elbisenin aralığını ayarlamasını bilmeyen işte bu kadınlardır. Unutmayın ki; kadın için cinsellik öldürücü bir silahken, erkek için ise önüne atılmış bir oyuncak! Kadın, tarih boyunca sahip olduğu cinsel silahı kaybetmek istemedi. Erkek ise oyuncağını Neymiş efendim! Erkekler kadınları cinsel obje olarak görüyormuş. Yok, daha neler!