kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
10 EL ATEŞ EDİP ÖLDÜRDÜ Baba Arif Söğütçü’nün tahrik altında kalarak cinayeti işlediği belirtildi. Söğütçü’nün yargılanmasına ömüzündeki günlerde başlanacak.

'Kızından sonra sıra şimdi karında' deyince öldürdü

Gökay USANMAZ SABAH
Kızına tecavüz eden spor hocasını öldüren babanın davasında, hocanın "Kızından sonra sıra karında" sözü 'ağır tahrik' kabul edildi..
İstanbul Bahçelievler'de geçtiğimiz mayısta kızı Özlem S. ile kızının arkadaşı Zeynep M.'ye tecavüz eden spor hocası Çetin Karaca'yı sokak ortasında tabanca ile öldüren Arif Söğütçü hakkında yürütülen soruşturma tamam landı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Karaca'nın söylediği "Kızından sonra sıra karında" sözlerini tahrik kabul ederek Söğütçü hakkında "haksız tahrik altında kasten adam öldürmek suçundan" 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. Arif Söğütçü'nün tüm olanları kızı Özlem S.'den öğrendiği ve Çetin Karaca hakkında suç duyurusunda bulunduğunun altı çizilen iddianamede Arif Söğütçü'nün olay günü yolda Çetin Karaca ile karşılaştığı belirtildi.

SOKAK ORTASINDA VURDU
Çetin Karaca'nın Söğütçü'ye "Hakkımda şikâyetçi oldun da ne oldu? Ben dışarıda geziyorum. Kızını yaptım. Sıra karında" diyerek tahrik ettiği kaydedilen iddianamede, Arif Söğütçü'nün de bunun üzerine yanında taşıdığı ruhsatsız tabanca ile havaya bir el ateş ettiği daha sonra kovaladığı Çetin Karaca'yı iki sokak sonra yere düşmesi üzerine 10 el ateş ederek öldürdüğü ifade edildi. Yargılama önümüzdeki günlerde başlayacak.
Haberin fotoğrafları