kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ekim 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, genç yaşta büyük acılar yaşayan anne B.T.’ye yardımcı olabilmek için çalışma başlattı.

17'lik çocuk annenin yürek burkan dramı

İsmet ACAR / SABAH
13 aylık bebeği ağır işkenceye maruz kalan 17 yaşındaki B.T.'nin annesinin de babası tarafından gözleri önünde bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı..
Geçtiğimiz hafta Bursa'da bebeği işkence gören 17 yaşındaki küçük anne B.T.'nin hayatının acılarla dolu olduğu ortaya çıktı. B.T.'nin 13 aylık E.D.T. adındaki bebeği trafik kazası geçirdiği gerekçesiyle hastaneye götürülmüş ve yapılan muayene sonucunda ağır işkence gördüğü ortaya çıkmıştı. Bunun ardından B.T. ile ayrıldığı eşinin cezaevinden arkadaşı olan iki kişi gözaltına alınmıştı. Daha sonra olayla ilgili olarak Tahir Avcı ve Adem Tunca tutuklanmış, anne serbest kalmıştı. Bütün bu olayların ardından genç annenin yaşadığı büyük acılar gün yüzüne çıktı. 17 yaşındaki B.T.'nin babası Takfor G.'nin 2004 yılının ocak ayında dayak yediği iddiasıyla evini terk eden üç çocuk annesi eşi Fatma G.'yi o zaman 14 yaşında olan kızı B.T.'nin gözleri önünde 14 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Olaydan sonra babası tutuklanıp hapse girerken, annesini kaybeden B.T.'nin akraba ve iki erkek kardeşinin desteğiyle yaşam savaşını sürdürdüğü, babasının duruşmalarını hiç kaçırmadığı, 16 yaşına gelince de sabıkalı Adem Tunca ile evlendiği belirlendi.

BEBEK YURDA VERİLECEK
Öte yandan genç kadının evini boşaltarak ortadan kaybolduğu belirtildi. B.T.'nin Bursa Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören 13 aylık oğlunun sağlık durumunun iyiye gittiği, tedavisinin ardından yetiştirme yurduna yerleştirileceği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları